פסח אפשר להכין ריבת תותים מתותים שהוקפאו בהקפה ביתית?

• הוסף לסימניות
אני מאד רוצה להכין לבעלי לפסח ריבת תותים
עכשיו יש תותים טובים בחנות
להרגשתי כמובן שלפני פסח הם יעלו פי חמש אם בכלל יהיה אפשר למצוא

יש אפשרות לקנות עכשיו. להקפיא בבית. להפשיר להכנה ושיצא מזה משהו טוב?

• הוסף לסימניות
למה לא להכין עכשיו?
ישמר מצוין. זה ריבה.
אמא שלי הכינה בקיץ ריבת משמשים על כירה חשמלית פסחית שהיא שלפה מהארון של פסח וסיר וסכין פסחי.
נשמר מעולה.

• הוסף לסימניות
אמא שלי הכינה מתותים קנויים קפואים (היא גם ריסקה אותם) ויצא מעולה. לדעתי יעבוד גם עם תותים בהקפאה ביתית.

• הוסף לסימניות
למה לא להכין עכשיו?
כי המטבח שלי חמצי לגמרי :rolleyes:
ואין לי איך לשלוף רק כירה, סכין וכף....

אבל מקווה שתוך שבועיים המטבח של ההורים שלי יהיה מוכן ואז אני אוכל
בתקווה שאני מחשבת תאריכים נכון....

• הוסף לסימניות
גם תותים שהוקפאו בבית מצוינים לריבה, (מנסיון),
אבל אחרי ההקפאה הם די מרוסקים, ולכן את כל מנהגי השטיפה והקילוף הנהוגים לקראת פסח, יש לעשות לפני ההקפאה.
אחרי ההקפאה רק למדוד כוס סוכר לכל כוס 'דרטה'.

• הוסף לסימניות
אני מאד רוצה להכין לבעלי לפסח ריבת תותים
עכשיו יש תותים טובים בחנות
להרגשתי כמובן שלפני פסח הם יעלו פי חמש אם בכלל יהיה אפשר למצוא

יש אפשרות לקנות עכשיו. להקפיא בבית. להפשיר להכנה ושיצא מזה משהו טוב?
בטח שאפשר!!
מנסיון, יוצא מצוין גם אחרי הקפאה

אשת חיל את, מתארגנת ככה מוקדם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה