מה אפשר לעשות שלפעמים אנשים כותבים הודעות רק בשביל זה....
בשביל מה יש את הפרצוף הכועס והזועם הזה?
אני בטוחה שאף אחד א אוהב לפתוח את ההתראות החדששות
ולראות: "פלוני/ת אלמוני/ת הגיב/ה:על ההודעה שלך בנושא..."
מי שלא מרוצה מהתגובה, עדף שלא יגיב...
דיי, דיי, דיי!!!!!!!!!!!!
מי שלא פתוח לזה שלא כולם יאהבו את התגובה שלו, שלא יכתוב...מי שלא מרוצה מהתגובה, עדף שלא יגיב...![]()
לכן כתבתי:מה אפשר לעשות שלפעמים אנשים כותבים הודעות רק בשביל זה....
תזכור שאני הראשון שאמרתי שההודעה שלך תזכה להמון פרצופים כועסים...
זה לא משמח אף אחד לראות כזאת תגובה...מי שלא מרוצה מהתגובה, עדף שלא יגיב...![]()
צדקת,תזכור שאני הראשון שאמרתי שההודעה שלך תזכה להמון פרצופים כועסים...
וואו, זה באמת יהיה פוגע!!!בלי קשר לתגובה של פותח האשכול
לי חסר פרצוף של "גיחיגיחי וואי ממש מצחיק"![]()
וזה הכי מעצבן. למה שיצטברו לו לייקים כועסים אם הוא לא אשם בהם?לפעמים מישהו כותב בשורה מכעיסה, לדוג' שמעלים את המס על החפ"מ,
אז מי שעושהכועס על עצם הבשורה ולא על מי שכתב אותה....
אז אל תבשר בשורות רעותוזה הכי מעצבן. למה שיצטברו לו לייקים כועסים אם הוא לא אשם בהם?
לא התכוונתי לאנשים הללו,לפעמים מישהו כותב בשורה מכעיסה, לדוג' שמעלים את המס על החפ"מ,
אז מי שעושהכועס על עצם הבשורה ולא על מי שכתב אותה....
מסכימה עם כל מילה!וזה הכי מעצבן. למה שיצטברו לו לייקים כועסים אם הוא לא אשם בהם?
חחחחוזה הכי מעצבן. למה שיצטברו לו לייקים כועסים אם הוא לא אשם בהם?
אבל שאלת למה יש אותם אז הסברתי.לא התכוונתי לאנשים הללו,
אתה רציני?וזה הכי מעצבן. למה שיצטברו לו לייקים כועסים אם הוא לא אשם בהם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים