אפשר להקפיא אורז?

• הוסף לסימניות
ואם כן איך מחממים שוב? אין לי מיקרוגל.
תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
ברור שאפשר, הוא מעולה.
בד"כ מפשירה במקרוגל, אבל ניסיתי פעם- כשזה הגיע לטמפרטורת החדר, שמתי בסיר מעט מאד מים וחיממתי על אש קטנה מאד והיה מצוין

• הוסף לסימניות
לי זה לא הצליח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלימלך וולו;1289574:
ואם כן איך מחממים שוב? אין לי מיקרוגל.
תודה למגיבים.

אורז וגם גזר לא מוצלחים בהקפאה כיוון שהם סופגים לחות ונהיים מימיים,
ע''כ אני מכינה כמויות גדולות של פלפל ממולא, כרוב ממולא ועוד מקפיאה בקופ' מוכנים לבישול בלבד, אח''כ מוציאה , מעבירה לסיר ,מפשירה ומבשלת.
בתקוה שהועלתי

• הוסף לסימניות
הקפאתי הרבה פעמים ויצא מעולה,

אפשר להפשיר על השיש כמה שעות קודם שצריך, או במקרר למשך הלילה וכו'
או ששמים בשקית נילון מרשרשת את הכמו הרצויה מרתיחים בסיר מים ושהמים רותחים להכניס את שקית האורז קשורה כששהשוליים נשארים מחוץ לסיר

• הוסף לסימניות
אורז מצוין בהקפאה.
מפשירים על השיש ומחממים כמו שמחממים אחרי קרור רגיל (במיקרו או בסיר)

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה