אפשר להקפיא גבינה מלוחה?

• הוסף לסימניות
נשארת טעימה? שומרת על המרקם?
אודה לתשובה מבעלי נסיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1248306:
נשארת טעימה? שומרת על המרקם?
אודה לתשובה מבעלי נסיון!
ניתן להקפיא, הטעם נשאר אותו דבר אבל המרקם משתנה- מתפורר כזה...

• הוסף לסימניות
גבינה מלוחה זאת הגדרה מאוד אמורפית
בכל מקרה, רמת האיכות תלוייה באחוזי השומן
ככל שהם גבוהים יותר, המרקם יישמר לאורך זמן
(בפטה ובולגרית לא מעודנות, זה כמעט לא רלוונטי
גבינות מעודנות ישנו את המרקם באופן משמעותי יותר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1248405:
גבינה מלוחה זאת הגדרה מאוד אמורפית
בכל מקרה, רמת האיכות תלוייה באחוזי השומן
ככל שהם גבוהים יותר, המרקם יישמר לאורך זמן
(בפטה ובולגרית לא מעודנות, זה כמעט לא רלוונטי
גבינות מעודנות ישנו את המרקם באופן משמעותי יותר)

אני לא מתמצאת את כדי כך בגבינות..

אני שואלת על גבינת פיראוס-חרמון של תנובה, 16% שומן.

ואם לא בהקפאה, בקרור, כמה היא אמורה לשרוד לאחר הפתיחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1248484:
אני לא מתמצאת את כדי כך בגבינות..

אני שואלת על גבינת פיראוס-חרמון של תנובה, 16% שומן.

ואם לא בהקפאה, בקרור, כמה היא אמורה לשרוד לאחר הפתיחה?
אין תאריך אחרון לשיווק?
בכל מקרה, לדעתי יש להם חיי מדף ארוכים מספיק.

• הוסף לסימניות
גבינת חרמון תאריך התפוגה שלה מאוד קצר ואעפ"כ ניתן להנות ממנה גם לאחר התאריך, אך בהקפאה המרקם נאבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה