- הוסף לסימניות
יש פה נטיה של חנכת (תרגום: תרבות חינוך בפרוג)טוב אני רואה שהדיון סוטה לכיוון שלא חשבתי עליו. אני שמחה על ההקפצה אבל חוזרת על השאלה המקורית:
מה דעתכם? אפשר להקפיא חביתה? מבחינת הטעם, הבריאות והערך התזונתי?
לכאורה אין שום בעיה!
יש פה נטיה של חנכת (תרגום: תרבות חינוך בפרוג)טוב אני רואה שהדיון סוטה לכיוון שלא חשבתי עליו. אני שמחה על ההקפצה אבל חוזרת על השאלה המקורית:
מה דעתכם? אפשר להקפיא חביתה? מבחינת הטעם, הבריאות והערך התזונתי?
אני הכנתי בטוסטר....עוד אופציה,
אנחנו מכינים חביתה במיקרוגל דבר שבשגרה.
משמנים צלחת (אפשר אפילו ח"פ עמיד) מוסיפים ביצה מקושקשת ומלח, מכניסים לבישול במיקרוגל.
אצלי זה חצי דקה ועוד 20 שניות, לביצה אחת. (כל מיקרוגל זה אחרת. בקודם עשיתי דקה אחת ברציפות)
ליותר ביצים -יותר זמן.
זה באמת ענין של 2 דק'.
מה עם ביצה קשה? אפשר לבשל לכמה ימים ולשמור במקרר (והבישול יותר פשוט מטיגון)ארוחות בוקר עשירות בחלבון שאפשר לשלוף, לחמם ולאכול בכל שעה שבה אני אקום (ארוחות צהריים וערב בעלי מכין גם בשגרה)
כל הכבוד לך.רצינית ביותר. אני לפני לידה, חוזרת בעז"ה הביתה מיד אחר כך. רוצה להתכונן מראש בעיקר עם ארוחות בוקר עשירות בחלבון שאפשר לשלוף, לחמם ולאכול בכל שעה שבה אני אקום (ארוחות צהריים וערב בעלי מכין גם בשגרה)
הוצאת לי את המילים מהפה!מה עם ביצה קשה? אפשר לבשל לכמה ימים ולשמור במקרר (והבישול יותר פשוט מטיגון)
לגמרי.לא נראה לי שיש בעיה להקפיא
אבל לא הבנתי מה זה חוסך זמן וכח אם צריך להפשיר ואז לטגן טיגון קל.
בנושא זה אפשר להכין לחמים שעשויים מטחינה, פוקאצות וכואפשר לשים במקרר ביצים קשות- זה נשמר מעולה
חביתה לא ניסיתי להקפיא נשמע לי שיצא דוחה
אפשר להכין סנדוויצים מפנקים מראש עם סלט גבינה וחביתה לדעתי נשמר כמה ימים במקרר (ארוז טוב בניילון נצמד)
למה דווקא חביתה להקפיא, חסר מנות חלבון אחרות, טעימות וטובות בקירור (להכנה מראש)
ביצה קשה-עד שבוע אפשר לשמור במקררבנושא זה אפשר להכין לחמים שעשויים מטחינה, פוקאצות וכו
או שאר מאפים מפנקים עם זירעונים ופיצוחים טעים ומזין לאישה אחרי לידה
מצוין בהקפאה
לצד יוגורט וגבינות, טונה, סרדינים... דברים כאלה קנויים
יכול להרכיב ארוחה מדהימה
גם ביצים קשות מחזיקות הרבה זמן במקרר
הנושאים החמים