אפשר להתערב??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמנם לא צלמת במקצועי, אבל חובבנית מתלמדת בהחלט...
יש לי שאלה לגבי התמונה המצורפת
אני נורא אוהבת את התמונה הזאת, רק קצה הלשון שמציץ מפריע לי האם כדאי בכלל לנסות לתקן, או שעדיף להשאיר ככה טבעי וזהו?
אשמח לכל עצה
IMG_2734.JPG

• הוסף לסימניות
כל כך גרוע שלא שווה יחס??
או שבאמת מי שלא צלמת במקצועה לא ראויה לכתוב כאן?

• הוסף לסימניות
קודם כל - ילדה חמודה!
לגבי הלשון - לא כדאי לתקן התמונה תצא מעוותת

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
לנסות תמיד אפשר
בכל מקרא לשמור את המקור
נראה לי שאין בעיה לתקן

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
אם כבר לתקן אז את הילד שיושב שם מאחורה,
והלשון, דווקא זה חמוד.... בכולופן לתקן את זה לדעתי יצא יותר גרוע

• הוסף לסימניות
כל כך גרוע שלא שווה יחס??
או שבאמת מי שלא צלמת במקצועה לא ראויה לכתוב כאן?
זו הבעיה של המתלוננים, שאחרי שעה (!) שלא מגיבים את כבר נבהלת..
זה לא זמן בשביל שאנשים יספיקו לראות ולהגיב.. לפעמים כן, אבל צריך קצת סבלנות.
ולעניין התמונה, תמונה חמודה בגינה, אישית הייתי מעדיפה לראות יותר ילדה פחות מתקן.
התמודדת יפה עם תאורה קצת קשה, תאירי עוד קצת את הפנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה