אפשר לייצא את gmail?

• הוסף לסימניות
ה GMAIL שלי כבר עמוס, ואני רוצה לגבות את האימלים שיש לי לפני שאני מוחקת,
אני יכולה לייצא אותו לקובץ אקסל וכדו'

תודה למסעיים!

• הוסף לסימניות
תהפכי לאנגלית, כך תוכלי להוסיף בחמש דולר לשנה עוד 25 גיגה והכל בסדר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
באמצעות כל תוכנת דוא"ל (אאוטלוק אקספרס, אאוטלוק, Thunderbird וכו') אפשר למשוך את כל ההודעות למחשב.

בתוך הג'ימייל
הגדרות -> העברה ו-POP/IMAP -> הורדת POP:
ניתן להגדיר מה יועתק למחשב בגישת POP

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת, שאני כבר שנים מחפשת לה פתרון....

נכתב ע"י saryoram;534151:
באמצעות כל תוכנת דוא"ל (אאוטלוק אקספרס, אאוטלוק, Thunderbird וכו') אפשר למשוך את כל ההודעות למחשב.

בתוך הג'ימייל
הגדרות -> העברה ו-POP/IMAP -> הורדת POP:
ניתן להגדיר מה יועתק למחשב בגישת POP

זה לא מעביר מיילים ישנים. מנסיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;534198:
בעיה מוכרת, שאני כבר שנים מחפשת לה פתרון....

זה לא מעביר מיילים ישנים. מנסיון!

יש 2 שיטות גישה POP ו IMAP
ב POP שרת הדואר אמור לסמן כל הודעה שנמשכה אי פעם מהתיבה באמצעות POP ולא להעבירה יותר בדרך זו.
בהגדרות ג'ימייל יש אפשרות "אפשר POP עבור כל הדואר (כולל דואר שכבר הורד)" שזה אמור לאפס את כל ההודעות ולאפשר הורדה מחדש.

בכל מקרה בגישת POP הגישה היא לתיבת דואר נכנס או מה שהיה שם אך זה לא כולל תיבת דואר יוצא, טיוטות ותקיות נוספות.

הגישה IMAP יוצרת סנכרון מלא בין כל התיקיות שבשרת למחשב והיא אמורה להוריד הכול גם מה שהורד בעבר עם POP.
בד"כ בתוכנות שעובדות עם IMAP יש הגדרות כמה זמן אחורה לסנכרן.

• הוסף לסימניות
בדרך הפשוטה ביותר
לגבות ע"י הורדת כל המייל בתוכנת דוא"ל
בפורמט POP3 תוך שמירה על ההגדרה השאר עותק על השרת
כך שהכל מגובה אצלכם

שיטה אחרת היא גיבוי ע"י התוכנה Gmail Backup 0.107

ואם תרצו לנהל נכון את התיבה למחיקת קבצים מיותרים מתוך המייל ללא מחיקת המייל עצמו השתמשו בתוכנה IMAPSize 0.3.7

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה