אפשר לייצא לPDF במנגה 5?

• הוסף לסימניות
מוזר, היתה אופציה כזאת ב4 וב5 אני לא מוצאת...

• הוסף לסימניות
File>export (layered)>psd (Photoshop Document)

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אפשר PDF ולא PSD?

• הוסף לסימניות
נכון, זה נושא ממש מרגיז ב-5.
אני באפן אישי מייצא לפוטושופ, פותח בפוטושופ ומייצא לPDF.
מגושם בהחלט.

• הוסף לסימניות
יותר עדיף לייצא מתוך אינדיזיין למי שיש,
אפשר לייצא ממנגה לJPG
לפתוח באינדייזן ולייצא ל-PDF
(שוקל פחות, ונראה לי יותר בטיחותי לדפוס)

• הוסף לסימניות
קופצת ומקפיצה:
אפשר לייצא מתוך מנגה סטודיו לקובץ PNG
על רקע שקוף ולא לבן??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1188211:
קופצת ומקפיצה:
אפשר לייצא מתוך מנגה סטודיו לקובץ PNG
על רקע שקוף ולא לבן??

את מתכוונת צרוב מהרקע?
אז קופצת גם.
איך לשמור ציור צרוב מהרקע?

• הוסף לסימניות
כן, לזה אני מתכווונת,
שמרתי מהתוכנה PNG ולהפתעתי זה נשמא עם רקע לבן אטום, אז לא עזר לי כלום,
יש דרך אחרת, ישירות מהתוכנה?, (חוץ מלייצא לפוטושופ, למחוק את השכבה הלבנה ולשמור PNG )

• הוסף לסימניות
תשובה ל-2 השאלות:
1. PDF במנגה 5- ישנה אפשרות כזו ע"י print settings- ובחלון שנפתח להגדיר לו execute print- ואז נפתח חלון ה-print , יש להגדיר לו PDF וב-preferences להגדיר לו שאר הגדרות
(כמובן שתמיד עדיף לייצא ולסגור דרך אינדיזיין)
2. ליצור שיכבה שקופה במנגה-convert brightness into opacity

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה