דרוש מידע אפשר לנקות פליימוביל במכונת כביסה?

• הוסף לסימניות
ואם כן- זה בתוך ציפית אני מבינה,איך סוגרים את הציפית?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מכניסה לתוך רשת של ציציות, ואת הרשת מכניסה לתוך מגן כרית עם רוכסן.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קושרת היטב עם קוקית סיליקון ואזיקון בתוך ציפית של כרית.

• הוסף לסימניות
אני סוגרת את הציפית עם גומיה חומה פשוטה, מסובבת כמה פעמים.
מאוד מאוד חשוב להכניס עם הציפית עוד דברים למכונה, עדיף כמה מגבות, ע"מ למנוע מכות מתוף המכונה

• הוסף לסימניות
ציפית של כרית ואזיקון מהודק חזק
ממלאה לא יותר מחצי ציפית

• הוסף לסימניות
אני מכניסה לתוך רשת של ציציות, ואת הרשת מכניסה לתוך מגן כרית עם רוכסן.
בהצלחה
במגן כרית אין ניילון?
איך המים והאבקה נכנסים בפנים?
זה דוקא רעיון שיש לזה רוכסן

• הוסף לסימניות
אתמול כיבסתי פליימוביל (ועוד משחקים) במכונת כביסה
וטיפה ירד להם הצבע (של ההדפס)

• הוסף לסימניות
אפשר לכבס בתוך ירכון או גרביון לייקרה, קשור היטב.

• הוסף לסימניות
חשוב שלא יוכל להשתחרר ירכון עלול להיקרע. גומיית סיליקון ג"כ
ידיהם של טכנאי מכונת הכביסה עמוסות מעבודה מאותם חלקי פליימוביל שנתקעו במכונה.
אני מכבסת וממליצה ע"כ אבל חשוב להקפיד על ציפית טובה ללא חור אפילו קטן (פרח פלימוביל לא זקוק יותר מ3 מילימטר כדי לברוח) ולסגור היטב עם איזיקון או גומיה עבה חזקה. וכן למלא את המכונה בשמיכה או מגבות.
המלצה קטנה - תפרידו את החלקים של הפלימוביל שמודבקים עליהם מדבקות ואותם אל תכניסו למכונה. חבל שהמדבקות יהרסו וילכלכו את יתר החלקים בפרורים קטנים.

• הוסף לסימניות
מכבסת ברשת (עדיף 2 אחת על השניה), את החלקים הממש פצפונים אני לא מכניסה, אני משרה בכלי עם חומר ניקוי ושוטפת

• הוסף לסימניות
הילדים מנקים היטב עם מגבונים ואני בודקת שאין פירורים
חבל על החלקים ועל המשחק

אלא אם כן המשחקים הם חלק מהאוכל שלכם..

• הוסף לסימניות
מותר להרטיב משחק מגנטים?
אני חוששת שהמים יכנסו לחלקים ולא יצאו
מישהי ניסתה?

• הוסף לסימניות
משחק מגנטים כיבסתי בתוך ציפית עם רוכסן, כבר שנה שניה, יצא מצויין.

• הוסף לסימניות
מותר להרטיב משחק מגנטים?
אני חוששת שהמים יכנסו לחלקים ולא יצאו
מישהי ניסתה?
הרטבתי...
המים נכנסו ונעשו שם בריכות וטפטופים...
מכיון שאנחנו באמצע בניית ספריית גבס, תליתי אותם לקישוט על כל עמודי הספריה הברזלים.....
רק אחרי ארבעה ימים כולםםםם התייבשו!
אבל עכשיו הם נקיים ומצוחצחים....

• הוסף לסימניות
מגנטים נגבתי(הילדים יותר נכון) אחד אחד עם סמרטוט לחה.

• הוסף לסימניות
אפשר לכבס בתוך ירכון או גרביון לייקרה, קשור היטב.
יש להם הרבה זה לא יכנס
בסוף הכנסתי הכל לאמבטיה .לא היה לי כח להפעיל עוד 5 כביסות .זה היה נקי ןמהיר

• הוסף לסימניות
תפסיקו עם המכונת כביסה. לדעתי לוקח המון זמן.
אני מלאתי אמבטיה עם קצת אקונומיקה ומים. לקחתי כל משחק והכנסתי למגם כרית עם רוכסן- יש לי 5 כאלו. קליקס, מגהבלוקס,מקליקונים,וכל המשחקים הגדולים,מגנטים-לא, אם זה לא מתיבש היטב זה מחליד, אחרי חצי שעה השריה, פתחתי את הפקק, שטפתי היטב, תליתי ליומיים שיירה של ציפיות לייבוש. זה היה מהיר, נקי, ובלי מדי הרבה בלגן.
ואת הפליימוביל-אחרי שאני מוציאה מהקופסא, מנקה את הקופסא בלבד! אני מוכרת לגוי!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה