כללי אפשר לעלות בבקשה תמונה של בקבוק יין אדום

• הוסף לסימניות
אין צורך בגביע

אם אפשר בקבוק יין יפה

תודה

• הוסף לסימניות
יש לך מניות ביקבי רמת הגולן?
אגב, אני מחפש אותך בהשתקפות של בקבוק היין הראשון.

• הוסף לסימניות
זה הכי טוב מבין היקבים הגדולים...
אז נכון שמידי שנה גם לדלתון יש משהו מוצלח, ונכון שלכרמל יש את הלימיטד אדישן 2003, ולסגל יש קברנה סוביניון לא מסונן, אבל בגדול - הם הכי טובים (מבין הגדולים, לא כולל יקבי בוטיק - דוגמת בן-עמי, ויקבים קטנים - דוגמת קסטל וכו').

לגופו של עניין, גר_צדק ביקשה ממני לפני שנה לצלם לה בקבוק, היא הביאה אותו אלי - וצילמתי.
אח"כ היא הדביקה תווית ורצתה תמונה עם התווית, אז זה היה מיותר.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=7843

מצלמה: קנון S2.
ובנוגע למניות:
זה בדיוק כמו שמישו משתמש בקורל בגלל שזה הכי טוב, ואחד משתמש בקנון... ואחד שותה רמת הגולן.

• הוסף לסימניות
טעמת את הסדרה החדשה של טפברג?
כנראה שלא..
אחרת למה להוציא עוד 40 ש''ח לטובת הגולן?

• הוסף לסימניות
טפרברג משמש אצלי רק לאורחים, בגלל החותמת.
לא טעמתי את הסידרה החדשה.
40 שקל יותר לרמת הגולן? נשמע לי מוגזם. טפרברג עלה עד היום בסדר גודל של 50 שקל, וזה מה שהוא היה שווה. יש משו שאני לא יודע? תן נתונים. בציר, שם וכו'. אני מייד נכנס לחנות לבדוק.

אבל חבר'ה, זה לא המקום ונגמר פורים. אלא אם חיים יפתח פורום יין:).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה