לונה לאבגוד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לפי אתר כל זכות זה נראה שרק לאחר 12 חודש
אפשר לתבוע דמי אבטלה
אשמח שתחכימו אותי בנושא
אפשר לתבוע דמי אבטלה
אשמח שתחכימו אותי בנושא
לפי חוק הבטל תקופת האכשרה לדמי האבטלה היא 12 חודשלפי אתר כל זכות זה נראה שרק לאחר 12 חודש
אפשר לתבוע דמי אבטלה
אשמח שתחכימו אותי בנושא
12 חודשים קלנדריים מתוך 18לפי חוק הבטל תקופת האכשרה לדמי האבטלה היא 12 חודש
הגשת דרך האתר?אוף אם רק הייתי יודעת לא הייתי מגישה עכשיו את המכתב פיטורין עכשיו כבר מאוחר מדי
אבל תודה לכם1
חח לאהגשת דרך האתר?
כי דרך האתר אפשר להסיר קבצים שנשלחו
תלוי בסיטואציהחח לא
הגשתי לבוס שלי
לא חייבשמעו פאתום נזכרתי שחודש לפני שהתחלתי את העבודה עבדתי במקום אחר
אז תכלס יש לי 12 תלושים ברצף
השאלה האם צריך שכולם יהיו מאותו מעסיק? או שלא חייב?
שמחה לשמוע!!לא חייב
מתפטרת אחרי לידה לא נחשבת מפוטרת אלא אם תוכיח שעבדה במרחק של יותר מ40 ק"מ או בשעות לא הגיוניות וכדו וטובת התינוק דרשה את ההתפטרות. (בניגוד לחוק מול המעסיק בו היא כן נחשבת למפוטרת אם התפטרה ע"מ לטפל בתינוק)1.דין לא תקבלי עליהם דמי אבטלה (אלא אם התפטרת בדין מפוטרת כגון אחרי לידה או מעבר לדירה מרוחקת)
ואו נשמע חתיכת עבודה!1. לפתוח בקשה באתר של לשכת התעסוקה
2. לגשת ללשכת התעסוקה במהלך השבוע לאחר מכן (עם מכתב הפיטורין)
3. בלשכת התעסוקה יושבים עם פקידה והיא תנסה לתת לך הצעות עבודה
4. את חייבת להראות נכונות ורצון למצוא עבודה חדשה, המתאימה למקצוע שלמדת.
יתכן ויהיו לה הצעות לעבודות טובות. ואם לא אז תמצאי סיבה טובה לבטל אותן או סיבה טובה שהמעסיק יבטל אותך.
כי אם סתם תיראי משתמטת מעבודה, אפשר לפסול לך את הזכאות לדמי אבטלה.
5. לחזור על 2+3+4 כל שבוע ביום קבוע בשעות הקבועות.
6.לפתוח פניה באתר של ביטוח לאומי - אזור אישי - בקשה לדמי אבטלה.
7. היות ואת התפטרת, אז יש לך תקופת המתנה של 90 ימים. בהם עלייך להתייצב בלשכה. אך עדין לא תקבלי עליהם דמי אבטלה (אלא אם התפטרת בדין מפוטרת כגון אחרי לידה או מעבר לדירה מרוחקת)
8. לאחר תקופת ההמתנה, ועוד חודש של התייצבות בלשכת התעסוקה, תקבלי לחשבון הבנק דמי אבטלה (כ70-80% מהשכר שלך)
8. כך במשך כמה חודשים, לפי תקופת הזכאות שאת יכולה לקבל בה (תבדקי לפי גיל וכו' באתר של ביטוח לאומי)
כל הפרטים המדויקים מופיעים באתר לשכת התעסוקה + ובאתר של ביטוח לאומי + באתר כל זכות.
כפי שכתוב באתר ביטוח לאומי, ההקלה הזו היא;כלומר- אחרי 9 חודשי עבודה אפשר לקבל דמי אבטלה??
1. לא.קופץ על האשכול
1 האם צריך 12 חודש אצל אותו מעסיק?
2 אם יש לי גם עסק האם שאני מקבלת אבטלה מותר לי להרוויח מהעסק?
תודה רבה לכל העונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים