תנסה,האם יש בעיה לקדוח בקיר שבצד השני שלו יש לוח חשמל ?
זה יכול לפגוע בכבלים ?
מדובר על קדיחה ביתית ולא מקדח ארוך מצד לצד, רק להבריג בורג
איזה עובי קיר?האם יש בעיה לקדוח בקיר שבצד השני שלו יש לוח חשמל ?
זה יכול לפגוע בכבלים ?
מדובר על קדיחה ביתית ולא מקדח ארוך מצד לצד, רק להבריג בורג
איך אני יודע ?איזה עובי קיר?
אם זה עובי קיר 15 או 20 אז לכאורה לא אמור להיות בעיה.
אם הקיר עובי 10 אז זה יפגע בלוח.
אין תוכנית של הדירה?איך אני יודע ?
שיפוצניק אחד אמר לי שבדירה שלי הקיר דק ויש שכבה עבה של טיח, אז לא יודע כמה עובי הקיר
א. זה דירה יד שניה (כלומר לא ישירות מהקבלן) ולא קיבלתי תוכניותאין תוכנית של הדירה?
אולי אפילו באתר של העירייה.
קדיחה בעומק של דיבל ממוצע (ולא יותר) לא אמור להוות בעיה גם אם זה קיר בלוקיםמדובר על קדיחה ביתית ולא מקדח ארוך מצד לצד, רק להבריג בורג
דיבל ממוצע הכוונה לדוגמה דיבל 6 ?קדיחה בעומק של דיבל ממוצע (ולא יותר) לא אמור להוות בעיה גם אם זה קיר בלוקים
שימו לב להיות זהירים לא ללחוץ על הקיר יותר מדי
כן כך לדעתידיבל ממוצע הכוונה לדוגמה דיבל 6 ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים