כללי אפשר עזרה בחיפוש בGREP

• הוסף לסימניות
אני רוצה למצוא כל מילה שמכילה את האותיות של שם הוי"ה

איך אני כותב את הקוד הזה?

• הוסף לסימניות
אפי' לא לפי הסדר של שם ה'..?

• הוסף לסימניות
עבודה מסובכת מאוד עשית לנו.
בעיקר בגלל שה'או' מסבך את הסדר אותיות בעברית כשיש עוד תוים באמצע.

• הוסף לסימניות
???

ניסיתי ללמוד קצת על GREP לבד מתוך אתרים באנגלית, אך לא הגעתי לרמה שאוכל לכתוב כזה קוד... מישהו יכול לקרב אותי?

• הוסף לסימניות
שיהיה לפי הסדר אך יכול להיות שיש גם שם ארוך לדוגמא: יהוהוהוהוהוהו
ואני רוצה להחליף את כל המילה הזו בגליף מיוחד שהכנתי בפונט מסוים.

• הוסף לסימניות
בנתיים עשיתי חיפוש רגיל של
י^?ה^?ו^?ה^?
אבל זה רק לפי הסדר, ומה יהיה אם יהיה לי מילה כמו שכתבתי קודם...?

• הוסף לסימניות
רגע, יש כמה אפשרויות וזה הכל?
תעשה פשוט עם או: לדוגמא
הויה|אדני|קל
במקום לסבך אותנו עם לוק אהד/ביהיינד וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;75874:
?+ (פעם אחת או יותר)
יעזור כאן?
יכול לעזור, אבל הסתבכתי.
אדרבא, תנסה לעשות משהו.

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה ממש פשוט לחפש מילה שמכילה את אותיות X Y וכו'

• הוסף לסימניות
זה באמת פשוט.
אבל זה מסתבך באמצע, בגלל השינוי של העברית אנגלית ומיקום הטקסטים.
בעיקרון היית צריך לחפש: 'הסתכל חיובי קדימה' 'רווח' 'נקודה' (בשביל הכל) '*' (בשביל כלום או יותר) 'הויה' '*' (בשביל לחפש תו כלום או יותר) 'הסתכל חיובי אחורה' 'רווח'.
וזהו זה. אבל משום מה זה זה לא עבד.
אז ניסיתי לחלק אותו עם חבילות וגם 'או'.
((?>= )([א-ת]+)(הויה))|((?>= )(הויה)([א-ת]+)(?= ))|((?>= )([ת-א]+)(הויה)([ת-א]+)(?= ))
גם כאן הכל הסתבך

מה שניסיתי לעשות: הסתכל חיובי קדימה לרווח, אות עברי, אחד או יותר, שם הויה, הסתכל חיובי אחורה לרווח. ע"כ חבילה ראשונה.
חבילה שניה 'או': הסתכל חיובי קדימה לרווח, שם הויה, אות עברי אחד או יותר, הסתכל חיובי אחורה לרווח.
חבליה שלישית 'או': הסתכל חיובי קדימה לרווח, אות עברי אחד או יותר, הויה, אות עברי אחד או יותר, הסתכל חיובי אחורה לרווח. וזהו זה. בעקרון זה אמור לעבוד.
אבל הוא כנראה לא הרגיש טוב...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה