אצבעות מעוותות

• הוסף לסימניות
ערב טוב!!!
האצבעות בציור המצ"ב נראות לי מזוויעות, אשמח אם תוכלו לכוון אותי כיצד לסדר.
תודה!
(הציור הועתק מהכריכה של התיקייה לצורך דף קשר.)

קבצים מצורפים

• דף קשר-02.jpg
    דף קשר-02.jpg
    1 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
א. אצבעות אינן דבר גמיש אלא מתקפל אי לכך ובהתאם לזאת הצורה צריכה להיות חדה ומפרקי האצבעות במיקום מדוייק.
ב. בציור הספציפי הזה כדאי להוציא קצת כף יד מהחולצה כך רואים את זווית היד וקל יותר להתאים אצבעות.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה בכל זאת להשאיר את היד בפנים, בשכבה מתחת ציירי את כל היד בתנוחה הנכונה וכך בשכבה מעל יראו רק את מה שצריך, שבעצם כאן אלו האצבעות.

• הוסף לסימניות
אני בדר"כ לא מתעסקת עם הדברים האלו.
וזה מסתבך לי.
אשמח אם יש מישהו שמוכן לעשות עימי חסד, ואני אשלח לו את הקובץ הפתוח והוא ינסה לסדר לי. תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני כגנס;2225270:
אני בדר"כ לא מתעסקת עם הדברים האלו.
וזה מסתבך לי.
אשמח אם יש מישהו שמוכן לעשות עימי חסד, ואני אשלח לו את הקובץ הפתוח והוא ינסה לסדר לי. תודה!
אשמח לנסות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
בלי קשר לאצבעות, שבזה בטח מר ישי כבר עוזר לכם, מציעה דחוף לשנות את האף! לא רוצה להגיד כמו מה זה נראה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2225425:
בלי קשר לאצבעות, שבזה בטח מר ישי כבר עוזר לכם, מציעה דחוף לשנות את האף! לא רוצה להגיד כמו מה זה נראה...

כן, גם על זה עבדתי...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני כגנס;2225461:
אני יכולה להעלות את התוצאה המוגמרת?!
(זה פשוט מושלם!)

למה לא?

• הוסף לסימניות
יש מקום להשוואה בכלל?!

קבצים מצורפים

• דף קשר..jpg
    KB 309.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
פשוט מקסים!
כל הכבוד, ישי.
ואגב, ברכות על הלוגו החדש! נהדר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה