בשרי אצבעות קשתית - שפונדרה - אסאדו - אשמח למתכון

• הוסף לסימניות
@GRN איך את מתכננת לחמם את זה?
כי אני חושבת להניח על הפלטה בערב החג אחרי בישול קצר של חצי שעה כדי שיתבשל כל הלילה.

מישהי ניסתה? מה חושבות?
אנחנו אכלנו את זה בערב החג, אבל מהניסיון שלי בבשרים את לא צריכה אפילו בישול קצר לפני. שימי על הפלטה, כסי היטב (בעיקר בהתחלה), שימי לב לא לגעת ולא להזיז את הסיר (מבחינה הלכתית), וזהו, בבוקר זה עסיסי ממש.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את זה רק בבישול?
אין לי תנור בשרי...
לא ניסיתי... אבל אולי בסיר כן צריך להוסיף נוזלים.
הייתי מתחילה על אש נמוכה ממש, ועוקבת לראות אם צריך להוסיף נוזלים

• הוסף לסימניות
עדיף לשאול רב אבל לא בטוח בכלל
בשיעור הלכה הרב אמר לנו שבגלל שהכלי חד פעמי ובעצם השימוש החוזר את מתקנת את הכלי לשימוש נוסף אז גמר המלאכה בידי יהודי ולא צריך לטבול
אבל כמובן שהכי טוב לברר

אנחנו אכלנו את זה בערב החג, אבל מהניסיון שלי בבשרים את לא צריכה אפילו בישול קצר לפני. שימי על הפלטה, כסי היטב (בעיקר בהתחלה), שימי לב לא לגעת ולא להזיז את הסיר (מבחינה הלכתית), וזהו, בבוקר זה עסיסי ממש.

ניסיתי בעבר להניח לא מבושל על הפלטה וראיתי שזה ממש מכשול. לא רגילים לזה שאסור להזיז ואני באוטומט מציצה במכסה לראות מה קורה עם הבשר(נוהגים שאסור לפתוח, לא בטוחה אם כולם נוהגים כך) . אפילו כשאני זוכרת ממש זה מסרבל לי את כל ההתארגנות על הפלטה אז מעדיפה ממש לתת בישול קצר קודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה