אצבע בפה זה לא יפה.....

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול ויכול להיות שאני חוזרת על תגובות,
אבל אני מוצצת אצבע. גם היום ממרומי גילי הנכבד אני מציינת את זה בזמן הווה למרות שאני לא יודעת כבר כמה שנים האצבע שלי לא נכנסה לפה למטרת מציצה. בתת מודע יש לי את המציצה כדבר מרגיע שזמין תמיד ואני מאמינה שדוקא בגלל זה אני לא מוצצת.
ב"ה השיניים שלי ישרות וחזקות יותר משל כל האחיות שלי הלא מוצצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1462345:
לא קראתי את כל האשכול ויכול להיות שאני חוזרת על תגובות,
אבל אני מוצצת אצבע. גם היום ממרומי גילי הנכבד אני מציינת את זה בזמן הווה למרות שאני לא יודעת כבר כמה שנים האצבע שלי לא נכנסה לפה למטרת מציצה. בתת מודע יש לי את המציצה כדבר מרגיע שזמין תמיד ואני מאמינה שדוקא בגלל זה אני לא מוצצת.
ב"ה השיניים שלי ישרות וחזקות יותר משל כל האחיות שלי הלא מוצצות.

זהו, זה מה שגם אני אומרת לעצמי, אני מצצתי אצבע בדיוק בשנים בהן התחלפו השיניים, השיניים שלי הן היחידות במשפחה שלי שלא עברו ישור ב"ה וגם לא שום טיפול של סתימה או משהו, בל"ע.
לדעתי זה ענין של גנטיקה או מזל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1461754:
ניסיתי את המוצץ הכי קטן של מאמ והיא כאילו מקיאה ממנו....
אני אחפש לה מוצץ אחר!

למוצץ מרגילים מגיל יום, ולא חודשיים שלוש.
תנסי לשים לה קצת חלב על המוצץ, אולי והלוואי שיעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1462403:
למוצץ מרגילים מגיל יום, ולא חודשיים שלוש.
תנסי לשים לה קצת חלב על המוצץ, אולי והלוואי שיעזור...

מבי"ח ניסיתי להרגיל אותה :(
אני תמיד לוקחת איתי מוצץ בתיק לידה..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה