נכתב ע"י נחמי ווייס;1461441:נותנים לה להמשיך למצוץ!!!
כל אחד מוצא את הפינוק שלו, תני לה להנות קצת
וגם לך זה יהיה פינוק לא רע! לא צריך לחפש מוצץ אבוד באמצע הלילה החשוך, הילדה רגועה, והאמא גם תהיה רגועה.
נכתב ע"י sari93;1461454:מניסיון משפחתי, כמעט כל הילדים אצלנו מצצו אצבע עד גיל...![]()
נכתב ע"י סטודנטית;1461519:אז ככה, תודה לכל המגיבות.
מוצץ ניסיתי, היא עושה סימנים של כמו הקאה שאני מביאה לה אותו. אני אחפש לה אחד אחר.......
להשאיר אותה מוצצת זה ממש לא אופציה מבחינתי - זה ממש הורס הורס את הפה!!!!(שיניים, חניכיים וכד'...)
[הגדולה שמעליה מוצצת 2 אצבעות וזה נורא..........אפילו שהיא לוקחת מוצץ. פשוט כשהוא לא באזור היא שולפת את האצבעות.]
שמתי לה כפפה, והיא פשוט נעה באי נוחות כשזה על היד שלה.
תודה על העצות אמשיך להלחם, ואשמח לשמוע עוד רעיונות!
נכתב ע"י bbr;1461548:אני כל כך מבינה אותך, אבל למה לקרוא לזה להילחם? זה ממש צורם לי, נלחמים באויבים, לא בילדים!!
תחליפי גישה: אני מנסה לעזור לה לטובתה בעתיד ומוציאה לה את האצבע, אבל נלחמת? במי?! בתינוקת?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים