עזרה אצבע הדק - טריגר פינגר

• הוסף לסימניות
משהו שמע על זה
מכיר מנסיון אישי?
מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
לסבול, זה מה שניתן לעשות.
את יכולה לקנות סד. אולי עוזר, אולי רק פסיכולוגית.
אפשר לעשות פיזיוטרפיה. עוזר קצת, אבל לא משמעותי, ואחרי מספר הטיפולים הקוב בקופה - זה חוזר.
במקרי קיצון ממליצים על זריקות וניתוח. וגם אז זה עשוי לחזור

• הוסף לסימניות
לסבול, זה מה שניתן לעשות.
את יכולה לקנות סד. אולי עוזר, אולי רק פסיכולוגית.
אפשר לעשות פיזיוטרפיה. עוזר קצת, אבל לא משמעותי, ואחרי מספר הטיפולים הקוב בקופה - זה חוזר.
במקרי קיצון ממליצים על זריקות וניתוח. וגם אז זה עשוי לחזור
איזה באסה... לאמא שלי יש. קיוויתי בשבילה שיש עוד פתרונות :(

• הוסף לסימניות
איזה באסה... לאמא שלי יש. קיוויתי בשבילה שיש עוד פתרונות :(
צר לי. למדתי לחיות עם זה, אחרי שהגעתי לאופציה של זריקות, והעדפתי לא להתחיל עם זה.
בת דודה שלי נותחה וזה חזר לה. בד"כ מעבודה על מחשב והקלדה.

• הוסף לסימניות
תנסי דיקור מכירה מישהי שמאד הקל. לא העלים לגמרי אבל שיפר משמעותי

• הוסף לסימניות
צר לי. למדתי לחיות עם זה, אחרי שהגעתי לאופציה של זריקות, והעדפתי לא להתחיל עם זה.
בת דודה שלי נותחה וזה חזר לה. בד"כ מעבודה על מחשב והקלדה.
במקרה של אמא שלי, היא לא עבדה מימיה על מחשב, כך שכנראה יש עוד סיבות.

• הוסף לסימניות
במקרה של אמא שלי, היא לא עבדה מימיה על מחשב, כך שכנראה יש עוד סיבות.
זה יכול לקרות מכל תנועה ממושכת שמשפיעה על המפרקים עבודה פיזית וגם להיפך-אי תנועה מתמשך...
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
עוד משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
מכירה לצערי
יש תקופות שזה חוזר כל הזמן ויש תקופות שקטות
בדר"כ עבודה מאומצת במחשב או בעכבר
לפעמים לומדים לזהות עוד לפני שזה הולך להגיע ואז מרפים
קור או חום ג"כ יכול לעזור

אם כבר סובלים ,תנסו לבדוק נכות בביטוח לאומי
זה מוכר אין לי מושג כמה אחוזים וכמה אצבעות
(לי זה עוד דברים יחד ולכן ייתכן והתרופות עוזרות גם לזה)

• הוסף לסימניות
מכירה לצערי
יש תקופות שזה חוזר כל הזמן ויש תקופות שקטות
בדר"כ עבודה מאומצת במחשב או בעכבר
לפעמים לומדים לזהות עוד לפני שזה הולך להגיע ואז מרפים
קור או חום ג"כ יכול לעזור

אם כבר סובלים ,תנסו לבדוק נכות בביטוח לאומי
זה מוכר אין לי מושג כמה אחוזים וכמה אצבעות
(לי זה עוד דברים יחד ולכן ייתכן והתרופות עוזרות גם לזה)
הבנתי מהרופא שכדי לקבל הכרה (נכות כתוצאה מעבודה), זה לא כ"כ קל. לפעמים תיעוד מהקופה על תלונות חוזרות ונשנות, תוך בדיקות של אורטופד - יכולות להועיל לתביעה

• הוסף לסימניות
הבנתי מהרופא שכדי לקבל הכרה (נכות כתוצאה מעבודה), זה לא כ"כ קל. לפעמים תיעוד מהקופה על תלונות חוזרות ונשנות, תוך בדיקות של אורטופד - יכולות להועיל לתביעה

קודם כל דיברתי על נכות כללית , לא כ"כ מכירה את הכללים של נכות מעבודה

ושנית לא אמרתי שזה קל:) רק אמרתי שצריך לבדוק

אצלי זה הוכר כחלק ממכלול אבל היה תיעוד לאורך זמן עם רופא משפחה אורטופד ורמוטולוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה