דרוש מידע אצות ים

• הוסף לסימניות
יש למישהי מושג איפה אפשר להשיג אצות ים בכשרות מהדרין?

• הוסף לסימניות
יש למקסי הלט
כל המוצרים שלהם בדץ

• הוסף לסימניות
צריכה בשביל להכין סושי
זה המוצר שיש למקסי הלט?

• הוסף לסימניות
בטח ברשתות הגדולות.
ראיתי במגה, אבל כבר לא ממש זוכרת מה ההכשר...

• הוסף לסימניות
למקסי הלט יש וויטמינים מורכבים מאצות ים אבל לא אצות ממש.
לדעתי במרכז רק ברשתות כמו שופרסל ומגה.

• הוסף לסימניות
התכוונת לסושי?

• הוסף לסימניות
יש ברמי לוי חתם סופר וגם ביש לפעמים

• הוסף לסימניות
לא ממליץ. גם באלו עם הכשר הרב רובין נמצאו חרקים - אולי זה נשמע לכם לא נורמלי, אבל כואב שזו המציאות.
אני סומך על הכשרו של הרב רובין, אבל עם הסיפור על האצות שאני מספר כאן - הייתי נוכח בבדיקה

• הוסף לסימניות
לא ממליץ. גם באלו עם הכשר הרב רובין נמצאו חרקים - אולי זה נשמע לכם לא נורמלי, אבל כואב שזו המציאות.
אני סומך על הכשרו של הרב רובין, אבל עם הסיפור על האצות שאני מספר כאן - הייתי נוכח בבדיקה
אצות ים אכן מוצר בעייתי מאד מבחינת נקיון מחרקים.

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר גיסי נסע לאור יהודה
שם יש חנות עם אצות בכשרות מצויינת
(במקום להכין מעדיפה ללכת לנגיסה סושי:p)

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול,
כבר הרבה זמן שלא ניתן להשיג אצות לסושי בהכשר של רובין.
האם ידוע לכם היכן ניתן להשיג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה