דרוש מידע אצות ים

• הוסף לסימניות
עברתי את כל הסופרים בבני ברק ולא מצאתי.
יש מישהו שיודע איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע איפה אפשר למצוא בירושליים?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת בירושלים
משיהו ראה בוול דאן לאחרונה?

• הוסף לסימניות
לא ממליץ. גם באלו עם הכשר הרב רובין נמצאו חרקים - אולי זה נשמע לכם לא נורמלי, אבל כואב שזו המציאות.
אני סומך על הכשרו של הרב רובין, אבל עם הסיפור על האצות שאני מספר כאן - הייתי נוכח בבדיקה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע לגבי החרקים באצות נורי רובין. יוצא לי להשתמש בהן ואני כרגע מחפשת לקנות. אם אתה יודע שיש איתן בעיה אמיתית אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע לגבי החרקים באצות נורי רובין.
בד״כ המצאות חרקים במוצרים מפוקחים נגרמת ממוצר ישן שלא אוכסן בתנאים ראויים. אם המוצר המפוקח טרי ומאוכסן היטב לא ימצאו בו חרקים (זה נכון, בד״כ לגבי כל המוצרים המפוקחים ולא רק לאצות....).

• הוסף לסימניות
אשמח למידע עדכני איפה ניתן לקנות בירושלים בכשרות הרב רובין, בשערי רווחה הרבה זמן אין

• הוסף לסימניות
בד״כ המצאות חרקים במוצרים מפוקחים נגרמת ממוצר ישן שלא אוכסן בתנאים ראויים. אם המוצר המפוקח טרי ומאוכסן היטב לא ימצאו בו חרקים (זה נכון, בד״כ לגבי כל המוצרים המפוקחים ולא רק לאצות....).
במקרה הזה זה לא קשור
מצורף סרטון המחשה (תעביר לסופו כדי לראות את הנגיעות של האצות בפועל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה