דגים אצות כשרות למהדרין

• הוסף לסימניות
שלום רב
אני מנסה כבר כמה זמן למצוא אצות נורי כשרות למהדרין ו \ או דפי סויה להכנת סושי ביתי .
חוץ מאתר אחד בירושלים בשם תרשיש אין להשיג בכל הארץ .
יש למישהי מידע בנושא?

• הוסף לסימניות
שלום רב
אני מנסה כבר כמה זמן למצוא אצות נורי כשרות למהדרין ו \ או דפי סויה להכנת סושי ביתי .
חוץ מאתר אחד בירושלים בשם תרשיש אין להשיג בכל הארץ .
יש למישהי מידע בנושא?
הבדיקה שלהם קשה ביותר.
צריך להיעזר בשולחן אור, ולעבור הדרכה למציאת והוצאת החרקים המרובים המתחבאים.

• הוסף לסימניות
גם אם תמצא כשר למהדרין,
אמורים להיות שם ג'וקים טחונים...(אבא שלי משגיח ומתמצא בזה).
יש תחליף, לא עומד לי כרגע השם שמבוסס על חומר גלם שונה, אבל מתפקד מצוין.

• הוסף לסימניות
זה לא אותה סיבה שמותר לאכול רק תותים טחונים ?
הכמות הקטנה של החרקים שאולי נמצאת מתבטלת בטחינה ,
בכל אופן
אני פועלת כמו שאמרו בכשרות

• הוסף לסימניות
זה לא אותה סיבה שמותר לאכול רק תותים טחונים ?
הכמות הקטנה של החרקים שאולי נמצאת מתבטלת בטחינה ,
בכל אופן
אני פועלת כמו שאמרו בכשרות
אין קשר לתותים.
באצות רואים שיש חרקים וטוחנים.
ואין כמות קטנה של חרקים...

• הוסף לסימניות
אין בעיה כבר ידוע על כלמיני כשרויות ובעיות....
א-ב-ל עדיין אם זה כזה ידוע הם לא היו אמורים להביא על זה כשרות לא?!

• הוסף לסימניות
יצא לי החשק לסושי ואני אחת שחיה על סושי

• הוסף לסימניות
לאח של גיסתי יש קטרינג וכשהם מכינים סושי המשגיח בודק את האצות בשולחן אור - ההכשר שלהם של הרב לנדא. (לא יודעת מאיפה הם קונים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה