• הוסף לסימניות
לפני שקיבלתי את הילד המדהים הזה לצילום, נאמר לי: " אין סיכוי! ממנו לא תצליחי להוציא חיוך, אל תחשבי בכלל על שיתוף פעולה."
אכן זה היה פרויקט, ודרש המון סבלנות, אבל איזה כיף, עכשיו הוא כבר חבר הכי טוב שלי. (למרות שדווקא כשהוא רציני, הוא כובש לגמרי)
אין ספק, כל צילום מחדש זה המון סיעתא דשמיא.

והנה השלבים:
1)היי מי את בכלל?
2)זה מתחיל להיות מצחיק, אבל אני מתאפק.
3)הצחקת אותי!

צפה בקובץ המצורף 307483

צפה בקובץ המצורף 307484

צפה בקובץ המצורף 307485

צפה בקובץ המצורף 307475

צפה בקובץ המצורף 307476

צפה בקובץ המצורף 307477

• הוסף לסימניות
בראוו!
תמונות נקיות ויפות, תאורה נעימה, מקסים!

• הוסף לסימניות
רחלי,
מהמם!
התאורה שלך פה ממש יפה ועדינה!

• הוסף לסימניות
רחלי אלופה אחת
איזה תמונות מקסימות
תאורה מקסימה
וה חיוך שלו שווה את המאמץ...

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה ליראות את הצד השני של המצלמה...איך הצלחת לגרום לו לחייך?!?! את כנראה ממש מצחיקה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפורה צילום;2183451:
הייתי רוצה ליראות את הצד השני של המצלמה...איך הצלחת לגרום לו לחייך?!?! את כנראה ממש מצחיקה!

maby, one day אני יסריט את עצמי...
בנתיים אני רק יגיד לך שבהתחלה היה לי קשה מאד לכבוש את הילדים, אבל יש דברים שלומדים עם הזמן, לאט לאט משתפשפים יותר ויותר, לומדים כל מיני טכניקות, קולטים כל גיל מה מדבר אליהם.
היום ב"ה זה כבר זורם והולך בקלות בדר"כ.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!
אבל רק לי מפריע ש"הספר תורה" על הרצפה??? (כמעט..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוודית;2183851:
תמונות מדהימות!
אבל רק לי מפריע ש"הספר תורה" על הרצפה??? (כמעט..)

את בוודאי מבינה שספר התורה הוא לא אמיתי.
בכל אופן, את צודקת, המטרה היתה שהוא ישים את זה על הברכיים, אבל כמו שכבר אמרתי, עם ילדים צריך לזרום ולנסות להוציא מה שאפשר, גם אם זה לא היה בתכנון. מה לעשות הם לא רובוטים.

• הוסף לסימניות
איזה סט!!!!
ילדון מטריף!
ואיזה כשרון יש לך - התוצאה מדברת בעד עצמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה