התייעצות אצל מי הכי הייתם ממליצים ללמוד ייעוץ רגשי / פסיכולוגיה

• הוסף לסימניות
אצל מי הייתם הכי ממליצים ללמוד?
ובאיזה שיטת לימוד אתם דוגלים?

• הוסף לסימניות
נשים, באזור אשדוד או מרכז

• הוסף לסימניות
השאלה מה רוצים ללמוד פסיכולוגיה או טיפול רגשי.
ללימודי פסיכולוגיה מעמיקים (לימודים קשים מאוד- תואר שני)
ממה שאני יודעת יש את המכללה החרדית בירושלים (אם זה לא מידי רחוק...)
יש את בר אילן- הקמפוס החרדי.
כנראה שיש עוד כמה...

אם רוצים טיפול רגשי בלי תואר אז באשדוד יש את מכון "פעימות",
זה של יפה בלומנטל, אני לא זוכרת מטעם מי התעודה שלה,
עד לפני כמה שנים זה לא היה מוכר בארץ אבל לאחרונה התעודה שלה זה של אחת המכללות או האוניברסיטאות בארץ, אם זה חשוב אני יכולה לברר.

• הוסף לסימניות
השאלה מה רוצים ללמוד פסיכולוגיה או טיפול רגשי.
ללימודי פסיכולוגיה מעמיקים (לימודים קשים מאוד- תואר שני)
ממה שאני יודעת יש את המכללה החרדית בירושלים (אם זה לא מידי רחוק...)
יש את בר אילן- הקמפוס החרדי.
כנראה שיש עוד כמה...

אם רוצים טיפול רגשי בלי תואר אז באשדוד יש את מכון "פעימות",
זה של יפה בלומנטל, אני לא זוכרת מטעם מי התעודה שלה,
עד לפני כמה שנים זה לא היה מוכר בארץ אבל לאחרונה התעודה שלה זה של אחת המכללות או האוניברסיטאות בארץ, אם זה חשוב אני יכולה לברר.
אז זהו שאת פעימות אני מכירה, ולא התחברתי,
מכירה את השיטה של צ'ישינסקי?, אם כן מה אומרת?

• הוסף לסימניות
צישינסקי מלמד c.b.t.
תורת הטיפול הריגשי היא ארוכה מיני ים,
יש אין ספור שיטות מצוינות ופחות מהרבה סוגי מקורות
שחלקן משתלבות זו בזו, וחלקן סותרות לגמרי את האחרות.
יש גם אורך לימוד שונה בין שיטה לשיטה (בין 3 חודשים ל3 שנים)
ברוב המקומות יש אפשרות לבוא לשיעור מבוא חינם כדי להתרשם, מומלץ!

בהצלחה בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
השאלה היא קצת יותר מורכבת, לדעתי קודם את צריכה לחשוב עם עצמך מה חשוב לך וכמה את מוכנה להשקיע?
אם את רק רוצה להרגיש שיש לך כלי/ תעודה כלשהי ביד ולהתחיל להרוויח כסף, לכי על צ'ינסקי/ 3 הממדים וכו'.
אם חשוב לך להבין יותר את המכלול להיחשף לעומק, לעבור הכשרה יותר מעמיקה ומסודרת שתתן לך אפשרות בחירת כלי הטיפול המתאים בהתאם למטופל, לכי על תואר בפסיכולוגיה / עבודה סוציאלית / פחות ברמה אבל לפחות גם מוכר זה פסיכודרמה או טיפול באומנות.
זה כמובן דורש יותר השקעה, אבל גם התמורה מקצועית וכלכלית יותר גבוהה.

• הוסף לסימניות
אם חשוב לך להבין יותר את המכלול להיחשף לעומק, לעבור הכשרה יותר מעמיקה ומסודרת שתתן לך אפשרות בחירת כלי הטיפול המתאים בהתאם למטופל, לכי על תואר בפסיכולוגיה / עבודה סוציאלית / פחות ברמה אבל לפחות גם מוכר זה פסיכודרמה או טיפול באומנות.
נכון מאוד.
אבל לאו דווקא, אפשר ללמוד אצל הרב בויאר למשל, שהוא בהחלט מלמד עמוק ויסודי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה