אצל מי לעשות פאה?

מצב
הנושא נעול.
מה אתן חושבות על מירי קופולוביץ?
ממליצות?
מה מבחינת השירות ואיכות השיער??
תודה!
יש לי פאה ממנה, ב"ה מרוצה ברמות....
כל אחד מפרגן לי עליה..
הבאתי בהתחלה כמה פעמים לתיקונים ותמיד התקבלתי בצורה נעימה והכל נעשה בצורה מושלמת

מכירה עוד הרבה שעשו אצלה וכולן מרוצות 100%

יש בירושלים פאנית יונית אבוביץ מוכרת פאות מהממות ממש
בהזמנה אישית מינימום תיקונים והמון המון שרות וסבלנות!
היא גם זמינה במקסימום עובדת גם ערב

יש בירושלים פאנית יונית אבוביץ מוכרת פאות מהממות ממש
בהזמנה אישית מינימום תיקונים והמון המון שרות וסבלנות!
היא גם זמינה במקסימום עובדת גם ערב

איפה היא מקבלת?

אני קניתי ב9000 אורך כתף נראה לי זה סגנון המחירים
היא מייצרתאת הפאות לפי הזמנה ללקוחה שרות מהממם
מקבלת בשרי ישראל

אני מחפשת לקנות פאה ואני גרה בירושלים משהו המליצה לי על אחת בבני ברק בשם ציפי בלושטיין אשמח למידע אם שוה להגיע מירושלים

כן לכן גם צבעים בהירים לא עולים אצלה יותר יקר כי זה צבוע
המצאות זה הדבר השנוא עליי.
יש מחירון קבוע ושיער בהיר עולה משמעותית יותר משיער כהה. לפחות ב1500 ש"ח. מידיעה של בנות במשפחה שעשו אצלה.

לידיעתכן - קנינו פאה ב700 שקל מפיאנית שמייבאת שיער מסין, והיא מוכרת בבית שלה בגבעת זאב. זה היה אמנם מבצע (לקליינטים האחרונים ששלחנו אליה היא אמרה שאין יותר מחירים כאלה) אבל זה אומר שאפשר בהחלט להביא פאות מעולות במחירים כאלה.

כל מי ששומעת אומרת "בטח זה כמו בעלי אקספרס, פאה לערב אחד". אז לא. מדובר בשיער מעולה, פאה שמחזיקה מעמד יפה מאוד כבר כמה שנים, הפאה הכי אהובה (יותר מהפאות שעלו 6000) ועברה המון חפיפות, צביעות, מה לא.

לידיעתכן - קנינו פאה ב700 שקל מפיאנית שמייבאת שיער מסין, והיא מוכרת בבית שלה בגבעת זאב. זה היה אמנם מבצע (לקליינטים האחרונים ששלחנו אליה היא אמרה שאין יותר מחירים כאלה) אבל זה אומר שאפשר בהחלט להביא פאות מעולות במחירים כאלה.

כל מי ששומעת אומרת "בטח זה כמו בעלי אקספרס, פאה לערב אחד". אז לא. מדובר בשיער מעולה, פאה שמחזיקה מעמד יפה מאוד כבר כמה שנים, הפאה הכי אהובה (יותר מהפאות שעלו 6000) ועברה המון חפיפות, צביעות, מה לא.
אפשר פרטים על הפאנית?

יש לה הכשר?

אין לי מושג, אבל אם היא מביאה מסין, ואם המחירים שלה הם כאלה, אז הכשר בטוח היא לא צריכה (כי השיער ההודי מהטמפל ההודי עולה יותר).

לא הבנת. ההכשר מוודא שהשיער הוא לא מהטמפל, שיש בו חשש עבודה זרה. השיער מהטמפל נמכר במחירים שאינם מאפשרים בשום אופן מכירה של פאה ב700 שקל. אין כזה דבר. ואף סוחר לא קונה ביוקר ומוכר בזול, ועוד בהפרשים כאלה.

@גלגלון נהיה כנים, שני ההכשרים שווים לכפרות,
לא בארץ ולא שם משגיחים באמת, כך שההכשר שם שווה 700 שקל ואולי אף פחות
אבל, זה בדיוק כמו בארץ- גם כאן ההכשרים לא מושגחים כמעט באופן גורף.

פאה ב-700 שח זה חייב להיות פאה משיער מעובד או במקרה היותר גרוע -פאה סינטטית
למי שיודע המשלוחים לארץ +מכס+ביטוח זה כבר סכום משמעותי
ייצור הסקין -בלי עלות השיער עולה היום בערך 100 $
הפאנית גם אמורה להרוויח משהו או שהיא 'עובדת בהתנסות עליכם'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה