הבת שלי בת 13 גם עם שגיאות כתיב. חכמה ומוכשרת . מקבלת 100 בכל המבחנים וגם קוראת המון מגיל מוקדם. והשגיאות כאילו של ילדה אחרת.. ידידה שלי שהיא מורה מקדמת אמרה לי שהתרופה היא פשוט לכתוב. אם היא תכתוב 10 פעמים את המילה מיטה היא כבר לא תכתוב מיתה...שלום רב
אצל מי מטפלים בשגיאות כתיב חמורות שיש לבחורבן 14 והם פשוט מזעזעות
מי הכתובת לדברים כאלה?
מה עושים ? הולכים למורה מקדמת?
לעניות דעתי מה שאמור להועיל זה לקרוא הרבה טקסט תקני.ידידה שלי שהיא מורה מקדמת אמרה לי שהתרופה היא פשוט לכתוב
נכשלת... חחחלעיות דעתי מה שאמור להועיל זה לקרוא הרבה טקסט תקני.
חובה חובה לטפל!הבעיה היותר גדולה, זה שאני מכיר כמה עם שגיאות כתיב נוראיות. שכפי שזה נראה אף אחד לא מטפל בזה.
מה לעשות?
לדבר עם ההורים? עם החברים? עם הרבנים בישיבה של אותו בחור?
רק חסר שזה ישאר ככה בלי טיפול, והוא יתחתן, ה' ירחם עליו...
איזה דרכים?לכתוב הרבה זה שיטה נכונה אבל צריך לדעת איך לכוון את התלמיד לעשות זאת, יש דרכים מגוונות איך לעשות את זה בצורה יעילה (לא רק לומר לו לכתוב וזהו)וזה עוזר מאד.
לגבי הבטחון העצמי טעויות כתיב גורמות לבעיות הרבה יותר קשות בביטחון העצמי מאשר מורה שיודע לקדם בצורה נעימה ולתת חוויות הצלחה!
למעשה מי שידע לכוון אתכם הכי טוב זה גד דואר 0504114605
בהצלחה
כמו שכתבתי הבת שלי קוראת הרבה מגיל קטן... מענין אבל זו כנראה נטיה שהקריאה לא מועילהלהנכשלת... חחח
אז איך אתם מטפלים בזה?כמו שכתבתי הבת שלי קוראת הרבה מגיל קטן... מענין אבל זו כנראה נטיה שהקריאה לא מועילהלה
אני לא יכולה להגיד שהשגיאות מאד חמורות אבל רואים נטיה לשגיאות. ..לצערי לא הצלחתי להשיג שיתוף פעולה עם הילדה. ואני רואה גם שיפור מלפני שנתיים. כלומר מגיל 11 ל-13...אז איך אתם מטפלים בזה?
איך בהוראה מתקנת מטפלים בזה?אני מורה מתקנת במקצועי,
כדי לטפל בשגיאות כתיב זה דורש מודעות רבה והשקעה רבה מצד הילד, האם לילד אכפת שיש לו שגיאות כתיב?
האם מעונין בכלל לטפל בענין?
אני מחפש במודיעין עיליתבאיזה עיר אתם גרים?
מנסיון, בגיל ה(טיפש)עשרה מתביישים לטפל בזה ולא מספיק מבינים את הצורך לחייםאני מורה מתקנת במקצועי,
כדי לטפל בשגיאות כתיב זה דורש מודעות רבה והשקעה רבה מצד הילד, האם לילד אכפת שיש לו שגיאות כתיב?
האם מעונין בכלל לטפל בענין?
אם לא, חבל לך על הזמן בינתיים, להשקיע בהוראה מתקנת... כפי הנראה לא יהיה יישום משמעותי בשטח....
בינתיים אתה יכול לתת לילד להעתיק מספר , הקפדה על העתקה נכונה יכולה לשפר מעט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים