מידע שימושי אקווה כיף בזול? יש לכם מושג איך?

• הוסף לסימניות
אנחנו משפחה שרוצה להיות באקווה כיף בשבוע הבא ואני ממש לא רוצה לשלם על זה חומש מנכסי
יש למישהו מידע על הנחה דרך חכי"ם, סגני ראשי הערים, האיגוד, האיחוד, הפירוד?
כל מידע יתקבל בלייק ובברכה

• הוסף לסימניות
ולזמן כפול (שעה וחצי)
מישהו יודע על מחיר סביר?
אנחנו משפחה שרוצה להיות באקווה כיף בשבוע הבא ואני ממש לא רוצה לשלם על זה חומש מנכסי
יש למישהו מידע על הנחה דרך חכי"ם, סגני ראשי הערים, האיגוד, האיחוד, הפירוד?
כל מידע יתקבל בלייק ובברכה
מקפיץ

• הוסף לסימניות
לא צריך ללכת לאקווה כיף מי שלא רוצה לשלם
תלכו לפארקים בחינם
אין כ"כ הנחה גם לקבוצות הם לא זולים כ"כ

• הוסף לסימניות
לא צריך ללכת לאקווה כיף מי שלא רוצה לשלם
תלכו לפארקים בחינם
אין כ"כ הנחה גם לקבוצות הם לא זולים כ"כ
מוכנים לשלם אבל עם גבול....
אני יודע שברפטינג נהר הירדן אתה יוכל להשיג במחיר ממש זול בד"כ

• הוסף לסימניות
מוכנים לשלם אבל עם גבול....
אני יודע שברפטינג נהר הירדן אתה יוכל להשיג במחיר ממש זול בד"כ
אין השוואה בין אקווה כיף לרפטינג נהר הירדן
אקווה כיף זה השקעה של מיליונים עם ביטוח שעולה לא פחות מחברה בחו"ל
לכן זה המחיר

• הוסף לסימניות
נשמח לתשובות לידענים!
א. האם כדאי לקחת את החבילה של שעה וחצי, או ש3/4 שעה מספיקה כדי ליהנות?
ב. אם אני מזמין כרטיסים דרך האתר, ומגיע לי אישור למייל - זה משהו שאפשר להדפיס ולהציג בכניסה או שאצטרך לסחוב את המחשב לשם כדי להציג את אישור הרכישה?
גילוי נאות: אינני מחזיק במכשיר חכם!
אשמח למענה מיידי, כבר יוצאים לצפון....

• הוסף לסימניות
ב. אם אני מזמין כרטיסים דרך האתר, ומגיע לי אישור למייל - זה משהו שאפשר להדפיס ולהציג בכניסה או שאצטרך לסחוב את המחשב לשם כדי להציג את אישור הרכישה?
גילוי נאות: אינני מחזיק במכשיר חכם!
אשמח למענה מיידי, כבר יוצאים לצפון....
??????
מי הזמין דרך האתר?
מי יודע??

• הוסף לסימניות
הכניסה לשם בבגדי ים או בבגדים מלאים?

• הוסף לסימניות
א. האם כדאי לקחת את החבילה של שעה וחצי, או ש3/4 שעה מספיקה כדי ליהנות?
לדעת מי ששמעתי מספיק 3/4 שעה
(אם כי אולי אם יש עומס משמעותי, עדיף שעה וחצי)
מנסיון לא של בין הזמנים...
חובה להדפיס (אפשר גם לצלם את האישור במצלמה- ולהציג להם את התמונה במצלמה...)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה