- הוסף לסימניות
הדגים יכולים לחיות בלי משאבת חמצן?לא היתה משאבת חמצן
אצלי הילדים קצת יותר גדולים ובהחלט היה שווה את התעסוקה. אחרי הקורונה נחדש מלאי בעזרת השם
הדגים יכולים לחיות בלי משאבת חמצן?לא היתה משאבת חמצן
אצלי הילדים קצת יותר גדולים ובהחלט היה שווה את התעסוקה. אחרי הקורונה נחדש מלאי בעזרת השם
אכן.בגיגית פתוחה?
כן.
אבל עם חתולים
לא.
אקווריום, הוא סגור, ולכן צריך משאבת חמצן
הבנתי שכבשים עולים בסביבות ה300 ש"ח.יש לי חצר ענקית ממש, שבעיקרון הילדים שלי ביקשו לגדל שם כמה כבשים... (ולא אני גר באמצע עיר וותיקה ומיושבת)
מה מחירם המשוער?
ובעיקר - אכן כמה היחס של העיסוק סביבם מבחינת זמן טיול של המבוגר לעומת זמן השקט עם הילדים?
אני לא הולך לתת להם ללטף אותם ולהחזיק אותם, אני מדבר רק על כלוב.
כל מילה. נכון ומדויק.תשובות לגבי אוגרים:
העלות:
האוגר 25 ש"ח. לא לקנות יותר מאחד כי הם עלולים להרוג האחד את עמיתו.
הכלוב והציוד בין 100 ל-200
הנסורת 20 לחבילה שמספיקה להרבה זמן.
אוכל: אפשר לתת משאריות אוכל שלכם. רק להקפיד על תזונה מאוזנת בשילוב זרעונים (חמניה, בוטנים)
אוכל קנוי: 20 שח לתקופה ארוכה.
אם אתה לא הולך לתת להם ללטף, קצת חבל על ההשקעה בעיני..
אבל אם תשתכנעו בסוף שכן, ממליצה לקנות אוגרים סוריים ולא סיביריים, כי הם יותר גדולים ונחשבים פחות נושכים.
כמה הם מעסיקים? כמו כל בע"ח, בתחילה יותר ואח"כ פחות. בעיני ממש מעניין. מה שבטוח יותר מדגים.
אם יש עוד שאלות, בכיף.
לגמרי .כאב ראש .אני החלטתי מספיק לי עם ילדייי... בליעה''ר... לא מכניס עוד בעלי חיים...זה מעסיק ממש מעט. לא יותר מידי.
ובנוסף, מצריך השקעה גדולה על בסיס כל יומיים-שלושה, מקסי' שבוע.
זה כולל עבודה של נקיון, ומידי פעם להחליף שליש מהמים בשביל ניקוי וריבוי הבקטריות ועוד.
אחרת, בתוך תקופה קצרה האקווריום יהפך לפח זבל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים