ביגלה בטעם ענבים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אפשר כמובן בכל סולםאת השיר הזה אפשר לעשות בbm
אני התכוונתי לשאול על זה שביקשת ב Am ואחר כך העלת תמונה בסולם Em וכתבת הסתדרתי
אפשר כמובן בכל סולםאת השיר הזה אפשר לעשות בbm
התכוונתי במקום האקורדים די בשורה הראשונה והשניה לעשות את האקורד amאפשר כמובן בכל סולם
אני התכוונתי לשאול על זה שביקשת ב Am ואחר כך העלת תמונה בסולם Em וכתבת הסתדרתי
בסוף כתבתי ככה היה יותר קלהתכוונתי במקום האקורדים די בשורה הראשונה והשניה לעשות את האקורד am
יש לך את זה בסולם יותר גבוה??
איזה?
לא מצאתימלודי סכנר
משהו רציני שבאמת יכול לחסוך עבודה או עוד פיצ'ר AI נחמד?
(אגב, אני מנחש שזה האפשרות השניה)
ואיך בדיוק קוראים לזה? כי בחיפוש
לא מצאתי
תודה רבה
יש תווים?יש אתר מאוד מוצלח בשם קורדיפיי https://chordify.net/ יש שם את כל השירים ביוטיוב עם הקורדים האתר ממש מדויק
איך בדיוק קוראים לזה? כי בחיפוש מלודי סכנר
לא מצאתי
תודה רבה
נחמד מאוד אבל זה לא בעברית
איך אני יכול לשחק עם הסולמותיש אתר מאוד מוצלח בשם קורדיפיי https://chordify.net/ יש שם את כל השירים ביוטיוב עם הקורדים האתר ממש מדויק
יש שם אפשרות לטרנספוזיציהאיך אני יכול לשחק עם הסולמות
אתה יכול לצלם לי מסךיש שם אפשרות לטרנספוזיציה
אתה יכול לצלם לי מסך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים