אקורדים לשיר תפילת הילדה

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי?
מחיפוש שעשיתי כאן לא מצאתי

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תעלו מלל של השיר
ובע"ה אמצא זמן לכתוב אקורדים.
תכתבי סולם אם את רוצה
סולם מסויים.
-----------
עזרא

• הוסף לסימניות
מילים :
רק רציתי להגיד לך
ילדה שלי
אני רואה את דמעותייך
את לבך המבקש לא על עצמך
על אחייך שסובלים עדיין

לא אל תדאגי ילדה
הכל יהיה בסדר
תפילותייך מתקבלות שם במרומים
אלוקים לא משיב ריקם
דמעותיה של בת מלך
שבוקעות את כל הרקיעים

כותבת רק את שני הקטעים- כי הם חוזרים על עצמם..
סולם לה מינור

אין מילים!

• הוסף לסימניות
תפילת הילדהישראל פרנס
אקורדים ע"י עזרא צין
G-----AM
רק רציתי להגיד לך
EM------F
ילדה ש--לי
AM----EM---------DM
אני רואה את דמעו--תייך
EM------F----G------AM
את לבך המבקש לא על עצמך
AM--------E------DM
על אחייך שסובלים עדיין
DM------------
לא אל תדאגי ילדה
AM----------
הכל יהיה בסדר
DM--------------------C
תפילותייך מתקבלות שם במרומים
Bb)------DM)----
אלוקים לא משיב ריקם
G-----------AM
דמעותיה של בת מלך
AM------G-----------F
שבוקעות את כל הרקי-עים

אפשר לדחוף עוד אקורדים
אבל נראה לי שזה מספיק יפה כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה