חילך לאורייתא
מהמשתמשים המובילים!
- הוסף לסימניות
אקזמה בעור שלא עוברת כבר אחרי שלוש סוגי אנטיביוטיקות ורק הולך ומחמיר תעזרו דחוףף
וז?רופא עור אבחן את זה בתור אקזמה
עם כל הכבוד, ויש לי הרבה מאד כבוד לעמותת קומי עורי שעושים הרבה חסד ועוזרים המון, הם לא תחליף לשום רופא...מנסיון משפחתי מר, שווה לבדוק את הנושא של אטופיק. מצאתי את הדף של העמותה שעוסקת בזה, קומי עורי יש להם אגף חרדי, עם נשים מתנדבות המייעצות יותר טוב מחלק מרופאי העור. חבל על הזמן, אם זה זה, כדאי לקבל מידע ממוקד ולא למרוח אנטיביוטיקה וקורטיזון בצורה לא מכוונת מטרה.
מכירה מקרובאולי זו אלרגיה
מניסיון קרוב מאדעם כל הכבוד, ויש לי הרבה מאד כבוד לעמותת קומי עורי שעושים הרבה חסד ועוזרים המון, הם לא תחליף לשום רופא...
יש ללכת לרופא עור טוב, ויש כאן המון אשכולות בפורום עם המלצות לרופאים טובים, ואם הרופא מאבחן שזה אטופיק ונותן דרך טיפול, תמיד זה טוב ומועיל להתייעץ גם עם קומי עורי שיש להם הרבה מה להוסיף,
בהצלחה
מאיפה ידעו מי רופא טוב?יש ללכת לרופא עור טוב
שמחה שעזר לךטיפול פותותרפיה- ככה המליצו לי לפני כמה חודשים.
בפועל טיפלתי אצל הומופטית וברוך ה' שינוי מבורך, היום אני יודעת לזהות תקופות של לחץ וסטרס כמקור לגירודים ואקזמה שבלשון הרפואה נקראת אטופיק דרמטיטיס
אפשר לפנות אליה חופשי לקבל יעוץ ? אולי יש לה איך לעזור גם לימצרפת פה מייל של יועצת העמותה
מי שמעוניין לפנות, היא נתנה רשות ומוכנה לעזור בשמחה בייעוץ והכוונה.
היא כמובן לא נותנת תרופות ולא במקום רופא
אבל יכולה להמליץ על רופאים טובים
והכי חשוב, לעשות סדר בבלאגן של ההמלצות הרבות, מה לטפל קודם מה מומלץ ומה פחות
שטרודל במקום הסולמית
support#kumiuri.org
https://atopic-d.org/dermatitis-and-biological/ הטיפול הביולוגיה. היום יש תרופה חדשנית בצורת אמפולות של זריקות אני לא זוכר כרגע את השם אבל מבטיח לבדוק שמזריקים וזה מרפא כמובן אחרי סדרת זריקות עדיין אין לזה הרבה נסיון בארץ משהו כמו שנתיים אבל יש רופאים שממש ממליצים על זה כדאי לברר אני כבר ביררתי גם באינטרנט וגם אצל הרב צ’ולק ועוד אבל נמנעתי בגלל סיבות כספיות העברת דירה ועוד אבל שוב אני ידגיש היום זה הטיפול המדובר אצל המומחים לכן שווה לבדוק
חופשיאפשר לפנות אליה חופשי לקבל יעוץ ? אולי יש לה איך לעזור גם לי
לא הבנתי על מה יצא הקצף...מניסיון קרוב מאד
ועם הרבה מאד הערכה לכל הרופאים המלומדים באשר הם
לעמותה יש הרבה יותר מידע מרופאים
הרבה יותר!!!!!!
הרבה הרבה יותר!!!!!!!!!!!!!
יש רופאים מטומטמים!!!!!
פסיכיים!
דפוקים!
לא רוצה לכתוב עוד מילים שיתארו את הנזקים שרופאי עור עושים
לא רוצה לכתוב על התרופות שהם נותנים כי כך הם למדו
לא רוצה לכתוב על המצב של החולים אחרי שהתרופות לא עזרו
מאיפה ידעו מי רופא טוב?
בטוח שהרופא בקופה מעולה. אחרת, למה מעסיקים אותו????
רק כותבת מניסיון אישי
שהורים רבים ואני בתוכםמאבדים אמון ברופאים!
רופא נותן תרופה
היא לא עוזרת
ולא רק שלא עוזרת, מחמירה את המצב
אחר כך נותן עוד תרופה שלא עוזרת
ואחר כך עוד אחת
ככה מנסה על החולה את כל בית המרקחת.
ובסוף, ההורה מחליט שטוב ביתי מבית הרפואה
עדיף לשבת בבית עם ילד שנראה זוועה
מאשר ללכת שוב לרופא ולשמוע את השטויות שלו כי אין לו ידע וניסיון
וגם אין לו שכל להפנות למישהו מומחה.
ופה הבעיה!!!!
אין להם הכרות ניסיון וידע. והם בטוחים שאם הם לא יודעים
אף אחד לא יודע
ולעמותה, יש ניסיון!
יש ידע
יש רופאים שעומדים מאחוריהם ונותנים הכוונה
ומדובר ברופאים גדולים באמת
וכן, רשימת הרופאים המומחים לתחום לא נעולה או חסויה
אפשר לפנות לעמותה ולקבל שמות רופאים שמתמחים באטופיק לפי אזור מגורים או קופת חולים
ונכון שהעמותה לא תחליף לרופא
אבל לרוב, היועצות שם מבינות הרבה יותר טוב מהרופאים שנמצאים בקופת חולים.
וסליחה שהתפרצתי.
הסבל שעברנו עד שהגענו לעמותה גרם לי לענות קצת בחריפות
מצרפת שתי תמונות
אחת לאחר היאוש מהרופאים
והשניה אחרי המפגש עם העמותה ושיחות ייעוץ והכוונה ששינו לנו את החיים!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //