נכתב ע"י חנון;1095458:היה לי פעם אקזמה שהתברר שזה פטריה ואחרי משחה מתאימה זה עבר
ד"ר וולמן יעל ברחוב שטראוס, רופאת עור מעולה שמקבלת ממאוחדת ומכבי
נכתב ע"י solo snaps;1096158:היה לי גם משהו כזה.
התחלתי לשטוף כלים רק עם כפפות וזה נעלם. (כנראה הסבון מידי אגרסיבי...)
הבת שלי גם אלרגית לסבון (על כל הגוף...) יש לה אטופיק דרמטיטיס.
היה לה כמו אקזמה בכל מיני מקומות בגוף והרופאה אמרה לי להפסיק עם סבון.
מאז אני משתמשת ברחיצה שלה רק בשמן אמול של דר פישר. והכל בסדר.
נכתב ע"י מוזיקאית;1096406:לי היה את זה!
והלכתי לרופא עור..(היד שלי היתה נראת חרדה!!!)
הוא נתן לי משחה וזה עבר פלאים!ו.....הוא נתן לי כמה כללים:
1)לא להשתמש במים מידי הרבה-מה שאומר כמה שפחות להתעסק עם מים ועם צריך להתעסק עם מים כי בכל אופן אנחנו בני אדם אז רק עם כפפות!!(למרות שזה מטריף ת'שכל!!אבל ככה אין את זה..)
דבר שני:
2)להתרחץ רק עם שמפו של תינוקות!
זה מראה על עור רגיש מאוד ממש כמו של תינוק שרגיש לגירוים של האויר ולכן,צריך להתרחץ עם דר' פישר או כל סבון אחר של קמיל בלו.(עדיף דר' פישר)
הוא גם אמר שיש כאלה שצריכים לכבס את הבגדים שלהם עם מרכך של תינוקות..או להתרחץ עם שבבי סבון של תינוקות שזה לעור עוד יותר רגיש
עוד דבר מומלץ לשים הרבה קרם ידים!!
ושים לב,אם זה מגיע לך רק בתקופות מעבר.(שזה מה שכתבתי כאן זה האלרגיות..העור הרגיש.)
בקיצור אני בזמנו היתי כל כך מבועתת מהיד שלי שהלכתי לרופאת משפחה והיא שלחה אותי לרופא עור במידי!!באותו יום קבע לי תאריך מאז הלכתי לאותו אחד,והוא אדיר!(השאלה באיזה קופה אתה..)
בכל אופן רפואה שלמה!
מקווה שעזרתי.
וואו! אז זה כבר נשמע ממש קציני.נכתב ע"י GolanArt;1096000:היא לא הצליחה לעזור!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים