כללי אקטיביישן קוד (נשמע יותר טוב מ"קוד הפעלה")

• הוסף לסימניות
לפניכם חידון אתגרי בו תידרשו למלאות את הפרטים החסרים:

שאלה: האם קוד הפעלה יהיה תואם בכל מקרה לקוד הרישום (הסיריאל)?
פרטים: האם ייתכן קוד הפעלה גלובלי לחבילת אדובי CS3 שיהיה תואם גם לגירסת הME?
ממה להיזהר: מהטפת מוסר, מאחר שמדובר בשאלה תיאורטית בלבד, וזה בכלל לא מחשב שלי, ובכלל מותר לגנוב מגויים (סתםם.. זו באמת שאלה שנשאלתי השבוע באופן עקרוני. לי יש עותק חוקי ומקורי של CS4).

*שדה חובה תשובה:

בין המצטיינים לפתור תורגל קריאת הידד רציפה (12.44 דציבלים) מתנת "היי-הופ".

• הוסף לסימניות
לדעתי לא, זה פונקציה שמשתנה כל הזמן לדעתי היא אפי' מחשבת את השעה והיום במחשב ולפי זה היא מוציאה מספר ואח"כ היא מוציאה מספר לקוד הפעלה

• הוסף לסימניות
תודה. גם אני חשבתי כך.

ובכל זאת? מישהו שבאמת יודע בבירור לא צל של ספק ספיקא בהיר כצחות הלבנה ערב עיבורה וכו' וכו' אני בקטע של למרוח מילים---

• הוסף לסימניות
קוד ההפעלה לגירסה הגלובלית, אינו מתאים לגירסת ME.

• הוסף לסימניות
מנסיון קוד הפעלה כללי לא עובד על me וגם הוא מתחלף מפעם לפעם

• הוסף לסימניות
טוב, תודה לכולם.

צריך להגיד לאיש באמת שיקנה חוקי, אם כי זה עולה קצת כסף, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה