קורונה אקמול פוקוס לחולה קורונה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקחת אקמול פוקוס או שזה לא מומלץ בקורונה?
כי אני יודעת שנורופן לדוגמא לא מומלץ לקחת.
לחולה שכבר שבוע וחצי יש לו חום גבוה שלא יורד ומנסים לגוון קצת בכדורים

• הוסף לסימניות
רק אופטלגין מוריד חום בקורונה!
מניסיון של הרבה בני משפחה חולים, אופטלגין הוריד את החום לגמרי.
יש ויטמנים מעולים של דר מוריס שמומלצים מאוד מאוד.
פשוט מקימים את החולה על הרגליים.
לא מחלים מקורונה, אבל עוזר להתמודד מצוין.

• הוסף לסימניות
נורופן לא מומלץ? זוכרת בהיסטוריה העתיקה איזה מחקר כזה אבל נראה לי שהוא הופרך מכל מיני כיוונים לא?

• הוסף לסימניות
נורופן לא מומלץ? זוכרת בהיסטוריה העתיקה איזה מחקר כזה אבל נראה לי שהוא הופרך מכל מיני כיוונים לא?
נורופון לא מומלץ.
אקמול גם לא עמיד בפני הקורונה.
אופטלגין הכי מומלץ.

• הוסף לסימניות
רק אופטלגין מוריד חום בקורונה!
מניסיון של הרבה בני משפחה חולים, אופטלגין הוריד את החום לגמרי.
יש ויטמנים מעולים של דר מוריס שמומלצים מאוד מאוד.
פשוט מקימים את החולה על הרגליים.
לא מחלים מקורונה, אבל עוזר להתמודד מצוין.
מה זה הוויטמינים האלו? איפה אפשר להשיג אותם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חולת קורונה, הדבר היחיד ש(קצת) עוזר לי לכאבי ראש ולחולשה הנוראית- זה אקמול פוקוס!
לוקחת כל פעם 2 כדורים.

• הוסף לסימניות
הרופא שלי הזהיר אותי לקחת רק אקמול ובשום אופן לא לקחת שום כדור אחר. למרות שאמרתי לו שרק אופטלגין משפיע עלי בצורה מקסימלית, הוא עדיין הזהיר אותי שלקחת רק אקמול

• הוסף לסימניות
הרופא שלי הזהיר אותי לקחת רק אקמול ובשום אופן לא לקחת שום כדור אחר. למרות שאמרתי לו שרק אופטלגין משפיע עלי בצורה מקסימלית, הוא עדיין הזהיר אותי שלקחת רק אקמול
אז אצלנו הרופאים אמרו אחרת.
2 רופאים מומחים ממחלקת קורונה בתל השומר.

• הוסף לסימניות
אבל לא רוצה לקחת אחריות כלל וכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה