דרוש מידע אקנה - לייזר או רואקוטן?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דוקא אצלי הטיפול היה יחסית בסדר,
אבל היחס פשוט מכפיר...

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על טלי בטיטו מביתר.
עברתי ה מ ו ן טיפולים/ קוסמטיקאיות/ רופאות עור
היא היחידה שהצליחה

• הוסף לסימניות
רואקוטן מקמט את העור בגיל יחסית צעיר... מייבש מאד את העור, לתמיד!!!
חזר מאד מהר לאחותי למרות שלקחה הרבה זמן

וואי וואי וואי, מייבש את העור לתמיד? וודאי שלא לכולם, ואני ההוכחה
חוץ מזה, מה המקור? נראה לי סתם הפצה של שמועות וחבל

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל מירי מלכה לפני כ-7 שנים ולא הייתי מרוצה בכלל.

• הוסף לסימניות
קוסמטיקאית רפואית
קניתי אצלה ערכה שעלתה בערך 1000 שח והאקנה נעלם
יש לה גם טיפולים קצת יקרים לצלקות מאקנה, אבל זה כבר נושא אחר
אפשר לדעת של איזה חברה הערכה?

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות בין ראקוטן לביןכל הטיפולים הקוסמטים........ עם כל הכבוד ראקוטן זה משהו אחר אני מכירה מישהי שהייתה מפוצצת פצעים ועכשיו יש לה עור חלק חלק חלק אני חושבת שזה שווה אבל תלוי מה מצב העור שלך.

• הוסף לסימניות
גם אני טיפלתי אצל מירי מלכה והיה מזעזע! לא רק שהיא לא עזרה היא גם גרמה לי לכוויה רצינית בפנים במהלך הטיפולים! שבועיים היה לי עור מקולף ואדום וכולם שאלו אותי מה קרה לי בפנים! ראו הוזהרתם! טיפלתי אצלה במשך שנה וחצי ולא היה יום אחד של פנים חלקות!

• הוסף לסימניות
שימו לב,
מירי מלכה שינתה את שם המכון לניו יורק לייזר.............
אנא הפיצו את העובדה כי מדובר באותה גברת בשינוי אדרת:
סיטי לייזר, מירי מלכה, ניו יורק לייזר

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אשמח לקבל מידע על מעבדת רבקה זיידה
?
מפרסמת ניסים ונפלאות על טיפול באקנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה