מידע שימושי אקסוס / xsos

• הוסף לסימניות
יש לי 7 חולצות אקסוס כחול ועדיין (חצי שנה) לא נקרע לי אפי' אחד!
זה לא נקרע מיד אבל אחרי תקופה כשנתיים כולם נפרמו לנו, ומאז אנחנו קונים רק אדום!!! שהרבה יותר זול, וגם יותר לבן
המעלה בכחול שיש פס בשרוול שעוזר לגיהוץ

• הוסף לסימניות
תכל''ס אם הבנתי נכון יש סגול, שחור, זהב חום אדום תכלת או עוד צבעים?
האדום הכי ממולץ?

איזו מידה מומלצת לאדם שלובש חולצות פשוטות ממש (לידר פאולינו) מידה L ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדר"כ הכחול נקרע אחרי שנה וחצי...
לאדום יש תוחלת חיים יותר ארוכה...
לי יש גם וגם.....
הכחול יותר יפה ואלגנטי..

• הוסף לסימניות
לדעתי
הכחול: שיש לי הכי ישן כשנה וחצי אני מכבס כמו שצריך עם אבקת כביסה ששומר על הצבע ועל הבד והוא לבן יפה ומכבד. נח גם לשבת וגם לחול מעביר גיהוץ קל ביום חול, וגיהוץ יותר חזק לשבת ושמחות.
האדום: קניתי חפתים והוא ממש לא היה נח לי הפינות של הצווארון נפרמו. וביד של השעון גם השפשוף של השעון פתח אותו אחרי פחות מחצי שנה שבכחול זה לא קרה לי גם אחרי שנה וחצי.
הזהב: יש לו משהו נח למי שרגיל לפתוח את החגורה אחרי האוכל... בחולצה זו זה נמתח לבד ואחרי הליכה זה חוזר לעצמו בלי צורך לגהץ.... הכתמים יורדים ממנו מהר יותר. גם הוא מאוד נעים ואוורירי.
בכל החנויות יש חולצות פתוחות למדידה כך שבעניין הנוחות וטיב הבדים אפשר לממש ביד, גם למרות שזה לא עבר כיבוס גם ארי כמה שנים עדיין אפשר לראות שם מה נפרם ומה נקרע .
כשם שפרצופיהם .... כך חולצותיהם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה