- הוסף לסימניות
ומה ההבדל בין הסגולה לאדומה?שניהם 100% ההבדל 20 ש"ח המחיר שונה בין חנות לחנות
האם הסגולה שקופה או משהו?
או פחות לבנה אולי?
או שאין הבדלים וההבדלים זה בעיקר במחיר?
ומה ההבדל בין הסגולה לאדומה?שניהם 100% ההבדל 20 ש"ח המחיר שונה בין חנות לחנות
לדעתי החומה ממש יפה ויותר אטומה מהסגולה. ללא גיהוץ כלל.ומה ההבדל בין הסגולה לאדומה?
או פחות לבנה אולי?
יש גם חומה?לדעתי החומה ממש יפה
יש גם חומה?
תווית בצבע זהב הכי טובה
ואחריה הסגולה
כנראה זה זהב...הזהב אלגנטית. הבד מבריק והיא פחות מתאימה ליו"ח.
הסגולה מעולה ומתגהצת נהדר!
לסגול יש את הבד הכי נעיםיש לאדומה הרבה מאוד מעלות על פני הכחולה, ההבדל היחיד ביניהם הוא הגיהוץ האדום דורש גיהוץ קל למי שצריך חולצה "מגוהצת" אם לא גם זה מיותר.
הכחול באופן רשמי הוא אל קמט למעשה במידה והוא התקמט בכיסה או משהו כזה הוא לא יחזור לעצמו בתלייה הוא חייב גיהוץ, הבד לא כ"כ נוח כמו האדום
את לא מאמינה, נכון, צודקת, אבל אם מוציאים את זה מיד ותולים יש אמת בדבר.אני לא מאמינה ב"אל קמט",
אין דבר כזה להוציא חולצה מהכביסה וללבוש.
------
הגזרה של הזהב מעולה!!
הסגולה, זה תלוי במידות, המידות הקטנות אפשר לראות דרך החולצה, לי יש סלים פיט 14 וזה לא שקוף.ומה ההבדל בין הסגולה לאדומה?
או פחות לבנה אולי?
-------------------------
נחשבת ליותר יוקרתית,ומישהו יכול להסביר מהו הזהב?
מניסיון לא טוב עם הכחול אני לא מנסה כבר כלום חוץ מהאדוםומה ההבדל בין הסגולה לאדומה?
או פחות לבנה אולי?
מחירי ת"ת המחירים בחנות לא זולים כ"כ.
האתר לא מאובטח, והתשלום לא בפיפאל,האתר לא מוכר ובוודאות לא שייך לאקסוס, לא הייתי מהמר על קנייה באתר כזה בלי כל מנגנון זיכוי
אני חושב יותר על לנסות, אם לא ילך לא נקנה עוד, שאלה שלי - אם אתם טוענים שהכחול לא איכותי בגלל שהבד נפרם, האם אותו הדבר על טיקט תכלת?מניסיון לא טוב עם הכחול אני לא מנסה כבר כלום חוץ מהאדום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים