דרוש מידע אקסל לבנית תקציב משפחתי

• הוסף לסימניות
במיסגרת התיכנון לבנית תקציב חודשי מאוזן אני מחפשת קובץ אקסל להזנת נתונים.
יש לי נתונים מוזנים לאקסל בצורה מאוד מאוד גולמית
אני מחפשת משהו מעובד יותר וברמה
אני יודעת ויכולה לבנות לבד אני רק צריכה הכוונה וסיוע מה אמור הדף לכלול (מחולק לפי חודשים)

חיפוש ברשת לא סיפק לי את המידע הניצרך...

• הוסף לסימניות
יש לי משהו שהכנתי מזמן. לא מחולק לפי חודשים אבל אפשר להעתיק כל חודש את הגליון הקודם ולמחוק את הנתונים. אפשר כמובן לשנות את הנושאים

קבצים מצורפים

• הוצאות והכנסות.xlsx
    KB 19.9 · צפיות: 130
  • הוסף לסימניות
מבית פעמונים
מה המשמעות של זה?
לא נותן לי לשמור ולרשום נתונים
וכן מה הגודל והעומק של הקובץ?
חיפשתי משו יותר ביתי ופשוט.......
לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש שם משהו...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במיסגרת התיכנון לבנית תקציב חודשי מאוזן אני מחפשת קובץ אקסל להזנת נתונים.
יש לי נתונים מוזנים לאקסל בצורה מאוד מאוד גולמית
אני מחפשת משהו מעובד יותר וברמה
אני יודעת ויכולה לבנות לבד אני רק צריכה הכוונה וסיוע מה אמור הדף לכלול (מחולק לפי חודשים)

חיפוש ברשת לא סיפק לי את המידע הניצרך...
אמנם לא אקסל, וגם לא חינמי
אבל ממליצה מאד על אפליקציה שנקראת "החיים בפלוס"
אמנם העלות שלה משו כמו 19 שח לחודש, אבל אחרי שימוש של יותר משנה אני יכולה לאמר שהיא חסכה לי הרבה יותר ממה שעלתה...

• הוסף לסימניות
אמנם לא אקסל, וגם לא חינמי
אבל ממליצה מאד על אפליקציה שנקראת "החיים בפלוס"
אמנם העלות שלה משו כמו 19 שח לחודש, אבל אחרי שימוש של יותר משנה אני יכולה לאמר שהיא חסכה לי הרבה יותר ממה שעלתה...

זה דווקא לטלפון או גם למחשב ??

• הוסף לסימניות
יש אפליקציות מצויינות, עם גרפים וכד'

• הוסף לסימניות
תבדקו את זה מדהים!
שואב מידע מחשבון הבנק וממיין אותו לפי סוג הוצאות וכו
19 שקל לחודש

• הוסף לסימניות
תנסו במייל הבא
05041N05331 ואח"כ שטרודל גימייל
הוא פירסם פעם על תוכנה יפה באקסל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה