אקסל שלא רוצה להיפתח

• הוסף לסימניות

המחשב לא נותן לפתוח קבצי אקסל קיימים האפשרות היחידה לפתוח קבצי אקסל זה רק ע"י פתיחת מסמך ריק של אקסל ודרך האפשרות פתיחה לפתוח את הקובץ הדרוש.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הוא כותב כך (שמתי לב שלא בכל הדפדפנים ניתן לראות את התמונה)
קובץ ........ xlsx אינו חוקי ביישום win32/

• הוסף לסימניות
מצטער אך זה לא פתר שום בעיה.
(או שלא הבנתי נכון את הפתרון)
מה שעשיתי זה, נכנסתי בכל התכניות לאופיס ומחקתי משם את האקסל. (מקוה שלא עשיתי נזק).
הקיצור דרך לאקסל שיש לי בשולחן עבודה עדיין נותן לי לפתוח את האקסל (כלומר שהאקסל לא נמחק מהמחשב, אני לא יודע לאן מוליך הקיצור דרך)
אך כאמור אני לא יכול לפתוח שום קובץ בצורה ישירה (בלחיצה על הקובץ)

• הוסף לסימניות
יש כנראה בעיה בקישור בין סוג הקובץ לפעולת פתיחת אקסל
כנס ל"המחשב שלי"
בתפריט: כלים/אפשרויות תיקיה / סוגי קבצים
דפדף לסיומת הנדרשת ובדוק איזה פעולה רשום שהמחשב אמור לעשות.
צפה בקובץ המצורף 148568

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 43.3 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 7 ואין באפשרויות תיקיה את הלשונית של סוגי קבצים.
האם מישהו יודע איפה זה כן אמור להיות ?

• הוסף לסימניות
חפש בעזרה

• הוסף לסימניות
בעזרה של הוינדוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה