אופיס 365 אקסס - טבלת מתכונים ורכיבים

• הוסף לסימניות
שלום. יש טבלת רכיבים וטבלת מתכונים. כך שכל מתכון מורכב מכמה רכיבים.
אני רוצה, שיסמנו איזה רכיבים יש בבית ואז נוכל לדעת איזה מתכונים אפשר להכין.
במילים אחרות - איך עושים שאילתא כזו שמוציאה מה שיש בבית,ומשווה את זה לכל מתכון ומתכון. כמצורף.
האם צריל
נ.ב.
מה קרה לפקודה SetValue באקסס 2010, אני לא מצליח לעשות את זה במקרו, אבל ב2003 זה כן עובד...

קבצים מצורפים

• מתכונים.rar
    KB 33.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ניסיון מלמעלה:

שאילתת איחוד של כל המוצרים במתכון.
לאחמ"כ סינון לפי המוצרים בבית, ושישאיר רק מתכונים שנשארו כל הרכיבים שלו.

אבל ת'אמת מי תבדוק מהם כל הרכיבים שיש לה בבית (אא"כ היא יודעת בסיס איזה מוצרים).

• הוסף לסימניות
השאלה היא עקרונית לגבי עיצוב מסד נתונים כעין זה, איך עדיף לסדר את הטבלאות, האם לכל רכיב לעשות עמודה ואז בו יש לסמן כן לא בכל מתכון או בכל אחד מה יש בו, כמצורף.
איך משווים בין תוצאת השאילתא של מה יש בבית למה שיש בכל מתכון?

• הוסף לסימניות
1. לא נראה לי עמודה לכל מוצר, א. כי אין לדבר סוף, ב. יכביד, ג. לך תדע, מה.
2. הצעתי שאילתת איחוד של כל המוצרים שקיימים בכלל המתכונים.
3. סינון שאילתת האיחוד ע"פ פרמטמרים
4. בדיקה אלו מתכונים עדיין נשארו כל מרכיביה (באמצעות מספור) בשאילתה המסננת.

כך נראה לי מלמעלה..
אדרבה, יבואו המומחים ויביעו דעתם...

• הוסף לסימניות
קצת נראה לי לא נכון לבדוק לפי איזה מוצר יש בבית.. (תמיד יש משהו מאחורי האורז וכו')
אבל בכ"א לדעתי כך זה אמור +- לראות,
ובדוח לראות איזה מוצרים יש ואיזה אין לפי הצבע.
לפעמים אתה יכול לוותר על חלק מהמצרכים, לכן תמיד כדאי לראות את המתכון ואז מה חסר, למשל שיהיה צבוע באדום.

קבצים מצורפים

• מתכונים2.rar
    KB 37.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ובכל אופן לגופו של מתכון...
איך עושים השוואה בין תוצאות שאילתא שמתקבלות בטבלה, לבדיקה מתוך מערך ערכים שנמצא ברשומה אחרת?

• הוסף לסימניות
מתכונים

מתוך שיעמום עשיתי אקסס למתכונים,
עדיין לא הוספתי חיפוש לפי מתכון, וחיפוש לפי מוצר

קבצים מצורפים

• מתכונמט.rar
    KB 92.2 · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה