אקספלורר לא מצליח לעבוד

• הוסף לסימניות
אני משתמש שנים בכרום, רציתי לעבוד עם אקס' וכאמור, הוא 'נופל', לא מצליח להטען בכלל, מה יכולה להיות הסיבה?
לא שרע לי עם כרום, רק א"א לראות שיעורים של הרב לוינשטיין והרב מוצפי לדוגמא.
ניסיתי בפיירפוקס והוא ביקש להתקין אדובי פלאש, התקנתי וזה לא עזר, השיעורים לא נפתחים
יש למישהו עצה לאחת מהבעיות ותהיה לו זכות של לימוד תורה מעבר לזכות של החסד בעצם העצה?

• הוסף לסימניות
איזו מערכת הפעלה?
איך התקנת פלאש?
אפשר קישור לאתר של הסרטים שלא ניתן לראות?

• הוסף לסימניות
אע"פ שאקספלורר הוא דפדפן שטוב לא שלא נברא משנברא, יש דברים שמותאמים להיפתח רק בו.

באיזה גירסא אתה משתמש ? ניסיתי לשחזר הגדרות ברירת מחדל ולנקות מטמון והיסטוריה ?

ומה הפשט "נופל" ?

• הוסף לסימניות
לשני החברים היקרים שמנסים לעזור:
לגבי הגר' נראה לי 11
ניקו את הגדרות מטמון והיסטוריה
נופל היינו שמופיע חלון: אקספלורר הפסיק לעבוד... ווינדו מחפש את הבעיה.... והכל נעלם.

התקנתי פלאש היינו הורדתי את התוכנה מאדובי.

http://www.doresh-tzion.co.il
זה הקישור

• הוסף לסימניות
אחת משתי האפשרויות: או שאני ממש עם הארץ או מעשה שטן.

לא הולך שום דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2037408:
אע"פ שאקספלורר הוא דפדפן שטוב לא שלא נברא משנברא, יש דברים שמותאמים להיפתח רק בו.

זה נברא כדי להוריד כרום או פייקפוקס ;)

• הוסף לסימניות
כאן יש הסבר מדוע הוידאו לא נפתח באתר הנ"ל:
https://support.google.com/chrome/answer/6213033

אגב, באתר הנ"ל הבעיה קיימת רק בוידאו ורק בקבצי WMV, ניתן לשמוע את השיעור וכן להורידו בקובץ אודיו. וכן בקובץ MP4 אפשר לראות ולהוריד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה