אקספלורר נפתח מדי פעם עם פרסומות

• הוסף לסימניות
פותח את עצמו לבד מדי פעם.
מה עושים בשביל שזה לא יקרה?

יש לציין שאני כלל לא משתמש איתו
וזה התחיל מאז ששידרגתי לאקספלורר 8

תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה בד"כ לא האקספלורר פותח את עצמו אלא תוכנות שונות פותחות אותו כשמפעילים אותן.

• הוסף לסימניות
בדוק בקבצי הלוג של המערכת מי הוא זה שפותח לך אותו

• הוסף לסימניות
זה לא תוכנות כי לפעמים אחרי חצי שעה לדוגמא מהפעלת המחשב ללא שכלל נגעו בו זה קורה.

DVD
איך בודקים?
אם הכוונה משתמש אחר, אין עוד משתמש במחשב.

אם אני אביא לינק לאתר הפרסומת יעזור?
כי לפעמים זה לא פרסומות הכי נקיות, ולא בדקתי עדיין אם זה אותו אתר או בכל כל פעם אתר אחר.

• הוסף לסימניות
לכל מערכת יש מערכת ניטור פנימית משלה
היא לובשת כמה צורות לדוגמה בתור LOGINS

ישנם קבצי LOG הרושמים כל ביצוע פעולה של המערכת
הקבצים ניתנים לצפייה ולעיון לשם בקרה

יש לראות בקבצי הLOG את הפניות לאינטרנט אקספלורר ועל פי זה ניתן לדעת מי הוא זה ואיזה הא

• הוסף לסימניות
זה נפתח לי כעת
http://www.leadim.co.il/sites/part1...=mqnksfiojiojuivksfksfhgg_cvx.ksfisfisfuivqpd

ניסיתי להבין מהאתר שם איך זה עובד, איך מצטרפים/נמחקים מהרשימה ולא הצלחתי.
מעולם לא נרשמתי לקבל אף פרסומת ולא ביקרתי מרצוני באתר הזה.

אשמח אם תסביר לי בצורה פשוטה כיצד ניתן להפסיק את זה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מערכת ההפעלה יוצרת לוגים של פעולות הנעשות במערכת
יומים אלו הינם קבצי LOG הנמצאים תחת event view

על מנת שנוכל צפות ביומנים אלו לחצן ימני על המחשב שלי בחירה בניהול
גש ליומני רישום

ישנ שם יומני רישום של תוכנות מה שנקרא יישום (אפליקציה)

במידה ומתכנת הגדיר לתוכנה שלו ליצור יומני רישום זה יופיע כאן
בדוק ביומני רישום את הפעולות שפונות לפתיחת הדפדפן
ותעלה לכאן את אותם אורעים

• הוסף לסימניות
זה כנראה וירוס.

היה לי את זה לפני שנים.

• הוסף לסימניות
לי נפתחות כל הזמן פרסומות. זה קורה רק בזמן שיטוט באנטרנט (לא בכל אתר)
וזה משגע אותי!!! איך אפשר להחלץ מזה?
פעם שאלתי פה בפורום אך לא הבנתי או לא עזרה לי התשובה...

• הוסף לסימניות
ביטול חלונות קופצים פותר את מרבית החלונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם. ברצוני לפתוח כאן דיון על האפטות. ממה שראיתי בחיפוש אנשים פתחו דיונים מה עושים שכבר יצא האפטה.
אני רוצה כאן לדבר על "מה עושים כדי שלא יצא אפטה".

אני ממש סובל מזה לעיתים די תכופות, ובשביל אדם שומר מצוות שצריך ללמוד תורה ולהתפלל, לפעמים זה לא נעים.
בסעודות שבת אתה סובל, לא יכול להתענג בשבת. הנה כמה דברים ששמתי לב על עצמי:

אם אני אוכל דבר מטוגן שהוא מלוח (שמרגישים את המליחות), שמתי לב ברוב המקרים שלמחרת (והיו מקרים שבאותו רגע) אני יקבל מזה אפטה. לכן אני מראש משתדל ממש לא לגעת בדברים הללו. זה קרה לי פעם אחת עם תפוצ'יפס שנגע לי בשפתיים, ומיד התפתח לי אפטה שלאט לאט גדלה וגדלה.

יש עוד חטיף תפוח אדמה מנופח באוויר, שיש עליו סימון של נתרן בכמות גבוהה, יש אותו בשם "תן צ'אפ" ובעוד כמה סגנונות, כמעט בוודאות שאם אני אוכל ממנו יצא לי אפטה.
בדרך כלל זה קורה לי שאני אוכל חטיף שלם. אם אני אוכל חתיכה אחת או שתיים, יש מצב שזה לא גורם, אני עדיין צריך לבדוק זאת לעומק.

מאז ששמתי לב לכך אני פשוט נמנע מ"לקבוע סעודה" על הדברים הללו. ואני חושב שיש שיפור במניעה.

ברצוני לשמוע מאנשים שסובלים מה יש להם לדווח כדי למנוע בעיה זאת בעתיד.

יש אפטות שנובעות מנשיכת שפתיים או לשון, ואז דבר מובן ולא על זה מדובר כאן.

ופעם אחת המליצו לי על משחת שיניים אחת שאני לא זוכר את שמה, שהיא מעולה לחניכים, והייתי משתמש איתה כמה פעמים והיו יוצאות לי אפטות נוראיות אחת אחרי השנייה, עד שהפסקתי והבנתי שהיא זאת שגרמה לי זאת.

אין באמת תרופות לאפטה, גם אלו הדביקות לא עוזרות כי יש מקומות שזה פשוט לא יכסה אותם היטב. רק אורלמדיק יכול לפתור את הבעיה וזה עולה ממש יקר.

חשוב לי לציין שאני אדם שלא אוכל כמעט פירות וירקות, כמעט ולא אוכל בשר ועוף במהלך השבוע, ולא אוכל גבינות בדרך כלל.

מחכה לשמוע מה יש לכם להגיד, ואולי ממכם תבוא הישועה לעם ישראל...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה