אקספלורר 9

• הוסף לסימניות
מאז שהורדתי את גירסה 9 באקספלורר, אני מתקשה להתרגל לשינויים.
המועדפים מתחבאים מאחורי כוכב קטן בפינה הימנית, וכשאני מזמינה אותם החלון 'קופץ' לצד השמאלי של המסך. לצידו גם האייקון של עמוד הבית, במינימליסטיות שקשה לאתר על גבי מסך גדול.
הלשוניות של האקספלורר עלו קומה אחת למעלה מעל סרגלי הכלים וגם זה לא הכי נוח.

אבל עדיין לא גיליתי את מיקומו של כפתור בסיסי ביותר - refresh - הוא קיים בתפריט view, אבל לא הצלחתי להגדיר אותו ככפתור בסרגל הכלים כדי שלא אצטרך כל פעם לפתוח את ה-view או ללחוץ F5.

אודה למי שיוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
כאן

קבצים מצורפים

• 16-02-2012 14-54-48.jpg
    KB 2.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מי בכלל עדיין עובד עם אקספלורר?

יש דפדפנים הרבה יותר טובים מהירים וגמישים! כגון כרום ופיירפוקס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;724035:
מי בכלל עדיין עובד עם אקספלורר?

יש דפדפנים הרבה יותר טובים מהירים וגמישים! כגון כרום ופיירפוקס.

יכול להיות שהם יותר מהירים, אבל קשה היה לי להתרגל לממשק שלהם, וכעת גם האקספלורר מנסה ליישר קו, עם אותה מינימליסטיות ושטח פנוי ונקי...
אין ברירה, כנראה שגם אני אצטרך ליישר קו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;724195:
יכול להיות שהם יותר מהירים, אבל קשה היה לי להתרגל לממשק שלהם, וכעת גם האקספלורר מנסה ליישר קו, עם אותה מינימליסטיות ושטח פנוי ונקי...
אין ברירה, כנראה שגם אני אצטרך ליישר קו.

שווה תקופת ההסתגלות, ולעבור לדפדפן אוכותי ומהיר יותר. ולא להשאר תקועים באקספלורר...

• הוסף לסימניות
חבל לסחוב את הגופה הזו, בין כה וכה תצטרכו להתרגל לממשק חדש.
אז כמה שיותר מוקדם כמה יותר טוב, כן, אני ממליץ כמובן פיירפוקס.

• הוסף לסימניות
אבל למה אצלי הפלאגין של פיירפוקס זולל משאבים כמו משאית טעונה בעלייה קשה?
זו הסיבה היחידה שחזרתי לאקספלורר וכמובן גירסא 9.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה