אקרובט דיסטילר

• הוסף לסימניות
לפני שבועיים בערך, נתתי את המחשב שלי לטכנאי לתיקון. הוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יתקין לי את כל חבילת אדובי cs6 אמרתי לו שבסדר ולא התיחסתי לכך יותר מידי. הבמהלך השבועיים האחרונים לא כ"כ עבדתי (עברתי דירה ב"ה) כך שהיום עשיתי משהו קטן ואני רוצה לסגור לדפוס והאקרובט עושה בעיות, תם הזמן של השימוש ועלי לקנות וכו'. יש אולי למשהו לתת לי את הקוד של התוכנה כדי שאוכל להשתמש בה? אין מצב לתפוס את הטכנאי עכשיו...

תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
יהודים! עזרה דחופה...

• הוסף לסימניות
לפחות לא בפומבי.
או שתשמיטי את המילה "יהודים"...

חג שמח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1395292:
לפחות לא בפומבי.
או שתשמיטי את המילה "יהודים"...

חג שמח.

אני יסדר את העניין חוקית בעז"ה אחרי החג. אין לי עניין לגנוב לא מיהודים ולא משאינם יהודים.

כרגע אני צריכה את זה - יש אפשרות לעזור.

• הוסף לסימניות
טכנאי?????????

נכתב ע"י שולה;1395261:
לפני שבועיים בערך, נתתי את המחשב שלי לטכנאי לתיקון. הוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יתקין לי את כל חבילת אדובי cs6 אמרתי לו שבסדר ולא התיחסתי לכך יותר מידי. הבמהלך השבועיים האחרונים לא כ"כ עבדתי (עברתי דירה ב"ה) כך שהיום עשיתי משהו קטן ואני רוצה לסגור לדפוס והאקרובט עושה בעיות, תם הזמן של השימוש ועלי לקנות וכו'. יש אולי למשהו לתת לי את הקוד של התוכנה כדי שאוכל להשתמש בה? אין מצב לתפוס את הטכנאי עכשיו...

תזכו למצוות!!!

טכנאי לא הייתי אומר...
מי מתקין ולא מפעיל או בצורה חוקית או לא?
הייתי אצל אנשים שהתקינו להם "טכנאים" אופיס לא מופעל וכד'
או אנטי וירוס אווסט לא רשום או שאומרים שהטכנאי מפעיל כל פעם לחודש ??
טוב בני ישראל רוצים להתפרנס ופראיירים לא מתים רק מתחלפים

העיקר שהסתדרת לבסוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1395348:
טכנאי לא הייתי אומר...
מי מתקין ולא מפעיל או בצורה חוקית או לא?
הייתי אצל אנשים שהתקינו להם "טכנאים" אופיס לא מופעל וכד'
או אנטי וירוס אווסט לא רשום או שאומרים שהטכנאי מפעיל כל פעם לחודש ??
טוב בני ישראל רוצים להתפרנס ופראיירים לא מתים רק מתחלפים

העיקר שהסתדרת לבסוף

הוא טכנאי מעולה ואמין בד"כ. המחשבים שלי היו אצלו בתיקון לא אחת, ותמיד היה מעולה. פעם אחת פישל בקטן, בדיוק זה נפל לי על תקופה עמוסה ועוד בחג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה