כללי אקשן בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשמור כמות תמונות עם שם התחלתי זהה לכולם. איך אני מגדירה שהאקשן יעצר ויתן לי לכתוב את הסיומת. לדוגמא: shalom_111 אז שהאקשן יעצר אחרי הקו תחתון ויתן לי למלא את המספר.
ודבר שני איך אני מריצה את האקשן על כל הקבצים הפתוחים במסמך?

תודה מראש לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
למה דווקא אקטשיין?

יש בווינדוס XP אופציה של לסמן את כל הקבצים שרוצים לשנות את השם שלהם יחד - קליק ימני על אחד הקבצים המסומנים - שנה שם - שינוי השם - שיחרור התפיסה והפלא ופלא השמות השתנו בסדר רץ

• הוסף לסימניות
אין צורך לעצור כדי לתת שם התחלה זהה.
יש לך מוכן בפוטושופ: file/Batch ושם אפשר לכתוב שם התחלת הקובץ, ומספור אוטומטי לדוגמא.

וכתשובה לשאלתך:
בחלונית האקשנים, אתה פותח את כל שלבי האקשן. קליק בצד שמאל על האופציה שאתה רוצה לעצור בו, והוא מסמן לך צבע שחור, שזה אומר שהוא עוצר שם.
איך להריץ על קבצים פתוחים? אין לי מושג. דיברו על זה כאן שבוע שעבר (או לפני שבועיים. ולא קראתי...).
הייתי עושה קיצור דרך (ובאקשן מריץ גם סגירת הקובץ, ככה שמה שנשאר לי זה לשנות שם ולהריץ שוב עם הקיצור דרך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה