כללי אקשן חוברת פתוחה

• הוסף לסימניות
אני צריך אקשן של חוברת פתוחה משהוא כמו הפרסומת של "הגחלת בוער לקרוא"
אבל שיראו מה יש לי בדף

או איזה הצעות יש לכם ליצור את זה לבד

• הוסף לסימניות
מסתובב פה הרבה יש את החבילה שג'ינגית העלתה בעבר ונראה לי שיש גם את זה בתוכה.

• הוסף לסימניות
שרה, כמה תיקונים:
1. את החבילה של האקשנים העלה לראשונה 'נקי כפיים' כמדומני ומאז העלו אותה שוב כמה משתמשים בינהם 'אלף' ו'גינגית'.
2. אין בחבילת האקשנים הזו אקשן של חוברת פתוחה.

לסיום - אם מישהו יצר / מצא ורוצה לשתף אותנו, זה המקום.

• הוסף לסימניות
דומתני שגינגית העלתה פעם חבילה אחרת...

• הוסף לסימניות
קבלו את התנצלותי הכנה - אכן בקישור שמעלי יש הודעה שבה גינגית הביאה אקשנים ויש בהם גם אקשן של חוברת פתוחה. אז גינגית - תודה רבה בהזדמנות זו ותודה לעופרה על הקישור - אני לא מאמינה שפיספסתי את זה...

• הוסף לסימניות
עדן, את כל כך פרפקשוניסטית. הרעיון הוא לעזור, לא לעשות סדר ולוודא שלא ינתן קרדיט למי שלא מגיע לו. ברור שלי לא מגיע שום קרדיט על כך. אף אחד לא שאל מי העלה זאת לראשונה.

נקי כפים הביא המון דברים, וכך גם אחרים. אני אוספת ומעלה כי לא תמיד נקי כפיים נמצא להעלות זאת שוב.

אין שם שום אקשן שיצרתי בעצמי. אלה שאני יוצרת לא מספיק מיוחדים כדי להעלות.
ואני בטוחה שגם נקי כפיים לא יצר את האקשנים שהוא העלה. אולי הוא קיבל ממישהו לפניו. כולנו מעלים בשביל לעזור, לא כדי לקבל טפיחה על השכם ותפיחה באגו.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח את זה דרך הקישור, האם למישהו יש אפשרות להעלות זאת כאן שוב?!

• הוסף לסימניות
חבילת האקשנים.

קבצים מצורפים

• Analysis.rar
    KB 447.1 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה