כללי אקשן ליצירת חוברת מרובעת

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה ליצור הדמיה לחוברת סגורה שצורתה ריבוע.
מצאתי המון אקשנים לספרים ולחוברות, אבל היחיד שמצאתי ריבועי, יוצר הדמיה של ספר עבה בכריכה קשה.

האם יש למישהו אקשן שיכול ליצור לי הדמיה לחוברת בפורמט ריבועי?
או רעיון איך אני יכולה לעשות את זה עם האקשנים הקיימים?

• הוסף לסימניות
רעיון טוב גם לי זה יעזור מאוד
אני לפני הגשת פרוייקט גמר וכל החוברות שעיצבתי - מרובעות

• הוסף לסימניות
מה הבעיה למתוח את התמונה לפני החלת האקשן לגודל האקשן, ואחרי האקשן לבחור את הכל ולכווץ למידה הרצויה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1003606:
מה הבעיה למתוח את התמונה לפני החלת האקשן לגודל האקשן, ואחרי האקשן לבחור את הכל ולכווץ למידה הרצויה

ניסיתי, זה לא הולך.

• הוסף לסימניות
ברור שלמתוח תמונה - יהרוס את הפרספקטיבה הנכונה.
אפשר לנסות לעשות את הנ"ל עם ה Content Aware. שזה אומר ללחוץ לפני כן על Ctrl+Alt+Shift+C.
ואז למתוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1004044:
ברור שלמתוח תמונה - יהרוס את הפרספקטיבה הנכונה.
אפשר לנסות לעשות את הנ"ל עם ה Content Aware. שזה אומר ללחוץ לפני כן על Ctrl+Alt+Shift+C.
ואז למתוח.

לא הבנתי. סליחה שאני מבקשת הסבר נוסף,
באיזה שלב לבצע את הפעולה שכתבת?

• הוסף לסימניות
הצלחתי!
תודה לכל העוזרים.
השתמשתי באמת באקשן רגיל לחוברת מלבנית ומתחתי את התמונה הראשונית, ולאחר מכן שיניתי את הפרופורציה לריבוע.

• הוסף לסימניות
אני עושה הדמיה לכריכה רגילה מלבנית, ואחר כך תוך לחיצה על קונטרול משנה למידות שאני רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1003606:
רעיון! אני חייבת לנסות...

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באקשן של חוברת מלבנית

ואחר כך מוחקת את החלקים המיותרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה