כללי אקשן לספר

• הוסף לסימניות
שלום,

הורדתי מהפורום מספר אקשנים להדמיית ספרים וחוברות,
רציתי לדעת, יש פעמים שהחזית של הכריכה קטנה יותר ברוחב מאשר בגריד של האקשן, איך אני מגדיר את האקשן לרוחב הרצוי?

צרפתי קובץ דוגמא

תודה רבה

קבצים מצורפים

• PBOOK002.jpg
    KB 225.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לעשותבגודל של האקשן

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

אפשר לקבל מימך את האקשן הזה???

• הוסף לסימניות
אפשר גם?

• הוסף לסימניות
אני מציע פשוט לעלות את זה לכאן.
אפשר גם לתת את הקישור לאשכול שממנו הורדתם.

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
בבקשה

זה רץ כאן בפורום, ניתן להריץ חיפוש ולמצוא עוד רבים וטובים

קבצים מצורפים

• Analysis.rar
    KB 447.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מותחים את הכריכה לגודל של האקשן ואח"כ מצרים את התוצאה הסופית, אם אפשר.
קצת פרימיטיבי ולא מדויק (לרוב זה דיוקים שלא נראים לעין), אבל לא מצאתי דרך טובה יותר.

• הוסף לסימניות
איך קוראים לאקשן בפנים אני לא מוצאת?

• הוסף לסימניות
אגב, אי אפשר להתעלם מהעיצוב המהמם.

• הוסף לסימניות
הקפצה

בקובץ אקשנים שניתן להוריד פה יש את האקשן כמו בתמונה שלמעלה?

• הוסף לסימניות
נכון,
בפידיאף זה נראה אקשן שונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;759248:
נכון,
בפידיאף זה נראה אקשן שונה

לא מצאתי זאת שם.
איפה זה נמצא שם? חשוב לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה