כללי אקשן של אריזה/חטיף

• הוסף לסימניות
הי שלום לכם,
כמובן ש...דחוף!:eek:
אני צריכה אקשן של אריזה או חטיף כאילו אריזת ניילון סגורה,

אז יש למישהו???

ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• PSDCovers - BAG001.png
    KB 70 · צפיות: 38
  • PSDCovers - BAG001.rar
    KB 996.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תודה, יפה! יש עוד מהסוג הזה?

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף להנ"ל

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
פעם ראשונה שאני משתמשת באקשן ויצא מקסים, אבל לאריזה שאני רציתי לדמות יש מידות אחרות, האם יש אפשרות לשנות את המידות?

• הוסף לסימניות
כמו כן, האם יש למישהו אקשן לצד האחורי של החטיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1076492:
תודה רבה!
פעם ראשונה שאני משתמשת באקשן ויצא מקסים, אבל לאריזה שאני רציתי לדמות יש מידות אחרות, האם יש אפשרות לשנות את המידות?
מה הבעיה... תעצבי את החטיף בגודל שאת צריכה....
תפעילי את האקשן, תעוותי/תגדילי/תקטיני את החטיף לגודל של האקשן, תמשיכי עם האקשן, ובסוף תקטיני חזרה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1076505:
מה הבעיה... תעצבי את החטיף בגודל שאת צריכה....
תפעילי את האקשן, תעוותי/תגדילי/תקטיני את החטיף לגודל של האקשן, תמשיכי עם האקשן, ובסוף תקטיני חזרה....
אבל זה לא בפרופורציה נכונה, החטיף שלי יותר נמוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1076516:
אבל זה לא בפרופורציה נכונה, החטיף שלי יותר נמוך.

אין שום בעיה!
תמתח את ה'חטיף שלך' לכל אורך העמוד.
ולאחר הפעלת האקשן (כלומר - את התוצאה הסופית) תכווץ חזרה לפרופורציה הנכונה והנה לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1076502:
כמו כן, האם יש למישהו אקשן לצד האחורי של החטיף?

תשתמש שוב פעם באותו האקשן, מי צריך לדעת שזה היה הצד הקדמי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1076524:
תשתמש שוב פעם באותו האקשן, מי צריך לדעת שזה היה הצד הקדמי :)
באחורה אמורים לראות התפר (נתקלתי כבר הרבה פעמים בהדמיות של הצד האחורי של חטיפים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1076522:
אין שום בעיה!
תמתח את ה'חטיף שלך' לכל אורך העמוד.
ולאחר הפעלת האקשן (כלומר - את התוצאה הסופית) תכווץ חזרה לפרופורציה הנכונה והנה לך...
לא הבנת, כמובן שמתחתי, אבל אז הלך לי חלק מהרוחב מחוץ לתמונה, אם אני רוצה שיראו את כל החזית, אז אני מקטינה ואז חסר לי לגובה.
מקווה שאני מספיק ברורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1076532:
באחורה אמורים לראות התפר (נתקלתי כבר הרבה פעמים בהדמיות של הצד האחורי של חטיפים)

נו, תייצר אותו לבד, שתי שניות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1076533:
לא הבנת, כמובן שמתחתי, אבל אז הלך לי חלק מהרוחב מחוץ לתמונה, אם אני רוצה שיראו את כל החזית, אז אני מקטינה ואז חסר לי לגובה.
מקווה שאני מספיק ברורה.

תמתחי ללא פרופורציה.
כלומר ללא shift.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1076536:
תמתחי ללא פרופורציה.
כלומר ללא shift.
וואו! תודה, איך לא חשבתי?
יצא מצוין!

• הוסף לסימניות
//

• הוסף לסימניות
לא מספיק הצלצול על הקישור לאתר המדהים והנפלא!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה