כללי אקשן של פנקס?

• הוסף לסימניות
תודה מאוד מראש.

תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה... אולי בכלזאת בבקשה.
חרשתי וחיפשתי ואפילו ניסתי לבד... ולא ממש הצלחתי...
אודה מאוד אם יש כאן למשהו אקשן מוכן בבקשה לפנקס.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;839341:
ספירלה מהצד - טוב לך?

ובלי קשר לבקשה שלי...
זו הזדמנות להגיד לך כל הכבוד!!! שמתי לב שכמעט כל בקשה, ולא משנה מצד מי, את הראשונה שקופצת לעזור.
באמת כל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;839369:
ובלי קשר לבקשה שלי...
זו הזדמנות להגיד לך כל הכבוד!!! שמתי לב שכמעט כל בקשה, ולא משנה מצד מי, את הראשונה שקופצת לעזור.
באמת כל הכבוד!!!

כיף לי לעזור לאנשים... :):):)

• הוסף לסימניות
זה היה פה בעבר

קבצים מצורפים

• Handheld spiral Notebook.rar
    KB 6.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צנצנת;839498:
זה היה פה בעבר

במשך כל ההרצה קופצות שגיאות בלי סוף, וכשסוףסוף זה נגמר - ככה זה יוצא לי
למה?
לא רק באקשן זה, יש לי עוד כאלה שעולים הודעות שגיאה בלי סוף, מה הפיתרון?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 16.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
גם אני ניסתי כמה אקשנים והם לא יוצאים טוב למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;839667:
גם אני ניסתי כמה אקשנים והם לא יוצאים טוב למה?

בעיקרון, יש לי תקיה שלימה של אקשנים מהממים, אבל משום מה רובם נתקעים בצורה כזאת או אחרת
למי פתרונים?

• הוסף לסימניות
בס"ד
אצלי עובד חלק בלי בעיות, והתוצאה מעולה, תודה על האקשן.
רק לציין אצלי הפוטושופ באנגלית, אין לי פתרון ברור לבעיה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אצלי בעברית

• הוסף לסימניות
כנ"ל
אבל יש לי גם אנגלית, אני ינסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה