• הוסף לסימניות
בפוטושופ...

איפה נשמרים האקשנים שאני מקליטה?

הסיפור הוא כזה נימחקו לי כל התוכנות מהמחשב ועכשיו התקנתי פוטושופ חדש ואין לי את האקשנים שלי. אני צריכה להקליט הכל מחדש או שזה נשמר איפשהטא במחשב ואני יכולה למצוא?

• הוסף לסימניות
אם כששמרת את האקשן לא עשית לו שמירה במיקום מסויים אז הוא נשמר בתיקיית התוכנה, וברגע שמחקת את התוכנה הכל נמחק, כדאי תמיד לשמור את האקשנים איתם עובדים בתיקיה מסודרת במחשב כך שניתן להעביר אותם גם למחשבים אחרים או במקרה של שידרוגים
נכתב ע"י shiraשירה;2027242:
בפוטושופ...

איפה נשמרים האקשנים שאני מקליטה?

הסיפור הוא כזה נימחקו לי כל התוכנות מהמחשב ועכשיו התקנתי פוטושופ חדש ואין לי את האקשנים שלי. אני צריכה להקליט הכל מחדש או שזה נשמר איפשהטא במחשב ואני יכולה למצוא?

• הוסף לסימניות
איך שומרים על המחשב?.

• הוסף לסימניות
צריך לסדר תיקיה של אקשנים שרוצים לשמור (בתיקיה יכול להיות גם רק אחד, אבל א"א לשמור אחד מתוך תיקיה של כמה, לכן צריך להעביר אותו לתיקיה נפרדת) ואז בוחרים בתיקיה ובתפריט בצד ימין לוחצים Save Actions, ובוחרים במיקום במחשב בו רוצים לשמור אותו. כדי להעלות אותו במחשב אחר בוחרים בתפריט Load Actions, ובוחרים את המיקום בו האקשן שמור.
מצורף צילום מסך, מקווה שהובנתי.
בהצלחה
נכתב ע"י דיצה;2027517:
איך שומרים על המחשב?.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 394.7 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה